kiekeboe door K studio | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
K studio
K studio
K studio
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

kiekeboe

Vitrinekastje uit België. Beetje onwennig, beetje verlegen. Met bescheiden led-lampjes als verlichting, voor speciale kostbaarheden.

Door het gebruik van echte takken linkt het ontwerp terug naar de natuur en krijgen de kasten letterlijk een levendig karakter. Elk ontwerp is een duurzaam en gebruiksvriendelijk meubel, waarin de charme van het oorspronkelijke meubel een grote rol heeft gespeeld. De gebruikte takken en stammetjes zijn direct na de snoei geselecteerd en hebben een jaar in het atelier liggen drogen.

 • kiekeboe van K studio Eclectisch

  kiekeboe

 • kiekeboe van K studio Eclectisch

  kiekeboe

 • kiekeboe van K studio Eclectisch

  kiekeboe

 • kiekeboe, detail van K studio Eclectisch

  kiekeboe, detail

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] De wandelende takken van K studio

Admin-Area