oberon door K studio | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
K studio
K studio
K studio
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

oberon

Oberon is een speciale gast/kast. Er hangt een zweem van magie om hem heen, een soort verwachtingsvolle etherische energie. Staat hij er de volgende dag nog net zo bij als je hem achterliet?

Door het gebruik van echte takken linkt het ontwerp terug naar de natuur en krijgen de kasten letterlijk een levendig karakter. Elk ontwerp is een duurzaam en gebruiksvriendelijk meubel, waarin de charme van het oorspronkelijke meubel een grote rol heeft gespeeld. De gebruikte takken en stammetjes zijn direct na de snoei geselecteerd en hebben een jaar in het atelier liggen drogen.

 • oberon van K studio Eclectisch

  oberon

 • oberon van K studio Eclectisch

  oberon

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] De wandelende takken van K studio
 • oberon van K studio Eclectisch

  oberon

 • oberon, detail van K studio Eclectisch

  oberon, detail

Admin-Area