Moderne villa bij Antwerpen door Marcotte Style | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:2982:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Marcotte Style
Marcotte Style
Marcotte Style
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Moderne villa bij Antwerpen

Onlangs ontwikkelde de interieurarchtiect van Marcottestyle een aparte moderne stijl,  die dank zij de perfecte gedetailleerde afwerking tot een indrukwekkende resultaat is gekomen. De moderne stijl van Marcottestyle heeft toch nog iets aparts. De strakke lijnen accentueren de stijl en de gezelligheid wordt gewakkerd door warme stoffen zetels of stoelen met passende tapijten en gordijnen.

Het geheel krijgt een warme atmosfeer die wel niet altijd bij andere moderne stijlen te voelen is. De moderne stijl van Marcottestyle is dus steeds gemoedelijk, met een knus behaaglijk gevoel,  waar men zich thuis voelt.       


Locatie
Antwerpen
 • moderne keuken Moderne keukens van Marcotte Style Modern Marmer

  moderne keuken

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 3
  ["NL"] [Published] De keukens van een Vlaamse specialist
  ["NL"] [Published] 12 moderne keukens ter inspiratie voor jouw keukenvernieuwing!
  ["NL"] [Published] Een modern én gezellig interieur!

  De strakke lijnen werden nogmaals door Marcottestyle geaccentueerd door de deuren weg te werken zoals het kasten zouden zijn. Hierdoor heeft men de indruk dat er geen deuren zijn en alle wanden, die mooi glanzend zijn één geheel vormen. Dank zij een buitengewone moderne  spuitinstallatie is Marcottestyle in de mogelijkheid om panelen te spuiten in twee componenten zoals een autolak.

  Voor een moderne keuken moet u zeker bij Marcottestyle langs gaan. Zij maken hoogglans keukens zoals niemand anders dit kan.


    


 • totaalinrichting door de interieur architect in Antwerpen: Moderne woonkamers van Marcotte Style Modern Graniet

  totaalinrichting door de interieur architect in Antwerpen:

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 2
  ["NL"] [Published] De keukens van een Vlaamse specialist
  ["NL"] [Published] Een modern én gezellig interieur!

  Dit ontwerp barst van de creativiteit, en dit met steeds nog uw wensen en eventuele persoonlijke ideeën centraal te houden.  Van schets tot realisatie wacht u een uniek design op maat. Alles gebeurt in overleg. Dank zij onze eigen ateliers met hun hi-Tech installatie zijn alle gecompliceerde projecten probleemloos, zelf bij de meeste imposante of overweldigend ideeën. De bouwheer uit Antwerpen wenste hier een soort bar zonder dat dit toch aan een hotelbar zou doen denken.

  Onze interieurontwerper heeft aldus een heel creatief ontwerp gemaakt om zo een glorieus moderne bar te kunnen produceren, waar men ook nog de praktische kant overhoud. Over elk detail is steeds nagedacht.


 • De moderne eetkamer Moderne eetkamers van Marcotte Style Modern Kunststof

  De moderne eetkamer

  Marcottestyle integreert hier en daar enkele warme objecten in haar moderne stijl bij iedere interieurinrichting. Zo wordt de eetkamer ook aangekleed met een warm tapijt, golvende licht gordijnen en een frivole op maat gemaakte luster. Een perfecte inrichting.

  Terwijl alles wat strak is, wordt de eentonigheid gebroken door enkele details. De grote eettafel van Vondom in witte lak geeft de toon en maakt het familiaal gezellig. Een geslaagd modern inrichting.


 • moderne woonkamer Moderne woonkamers van Marcotte Style Modern Kunststof

  moderne woonkamer

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Een modern én gezellig interieur!

  Marcottestyle bracht de living samen met de eetkamer, waar men gezellig ook nog TV kan kijken en genieten van een borrel aan de bar. De moderne stoelen in alcantara zorgen voor de sfeer rond een strakke grote moderne eettafel van Vondom.


 • Gordijnen: modern door Marcotte Style, Modern Katoen Rood

  Gordijnen

  Een interieur zonder gordijnen is zoals een smakelijk diner zonder dessert. Hier heeft Marcottestyle geopteerd voor golvende gordijnen die steeds in dezelfde golven blijven, dankzij een systeem waar alles aan elkaar verbonden is: Bij het opentrekken wordt de volledige gordijn meegetrokken en blijft alles in één en dezelfde golvende lijn.  

  Voor een strak modern interieur is dit state of art. Een interieur zonder een interieurarchitect zal nooit gelijk zijn. De interieurarchitecten van Marcottestyle zullen steeds zorgen voor een aantrekkelijk indrukwekkend interieur, waar alles bij elkaar past. Harmonie bij uitstek.    

 • Moderne jongens slaapkamer Moderne slaapkamers van Marcotte Style Modern Kunststof

  Moderne jongens slaapkamer

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Een modern én gezellig interieur!

  De bouwheer heeft een tweeling dochter en zoon, waardoor het de uitdaging was om de verschillende oorspronkelijke  vele kleine ruimtes om te vormen naar enkel een grote moderne slaapkamer, dressing en moderne badkamer voor ieder van hen.

  Alle binnenmuren werden aldus weggenomen en werden de ruimtes volledig heringedeeld en heringericht. De jongen kreeg dus een stoere interieurinrichting, waarbij het meisje dan de roze vrouwelijke kleuren bekwam.

 • Moderne meisjes slaapkamer Moderne slaapkamers van Marcotte Style Modern Glas

  Moderne meisjes slaapkamer

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Een modern én gezellig interieur!

  Het ideale kleur voor een meisje is natuurlijk roos en daar heeft de binnenhuis architect in gespeeld. Tot de decoratie toe werd hier aandacht aan gegeven. In deze moderne slaapkamer werden de gordijnen en bedsprei hier ook  niet vergeten.  Het geheel is één geheel, waar de moderne stijl nog steeds present is. Marcottestyle maakt ook ieder bed op maat. De totaalinrichter en interieurarchitect zal aan alles denken en een perfect plaatje afgeven.


 • Slaapkamer modern Moderne slaapkamers van Marcotte Style Modern Marmer

  Slaapkamer modern

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Een modern én gezellig interieur!

  Wat direct indruk maakt in dit modern interieur is de alom presente indruk gevende stof van de gordijnen en bedsprei, waarbij tevens een wand ook werd bekleed. Dit verhoogd de gezelligheid en dank zij de ingemaakte kasten in glosy hoogglans gaat de binnenhuisarchitect van Marcottestyle nog steeds moderne touch blijven doortrekken.


 • luxe badkamers Moderne badkamers van Marcotte Style Modern Keramiek

  luxe badkamers

  De interieurarchitect van Marcottestyle gebruikt steeds hoogwaardig materiaal, maar kan ook soms een combinatie maken met wat meer prijsinteressante materialen waardoor het geheel nog steeds indruk geeft.

  Alle details zijn aanwezig: alle hoeken van de tegelwanden die met keramiek namaak parket zijn bekleed hebben een mooi aluminium hoekafwerking, die het edel maakt. De op maat gemaakte hoogglans gelakte lavabomeubel past perfect tegen de wand. De douche is verborgen achter de wand waardoor men een mysterieus indeling bekomt, waarbij het einde van de badkamer met zijn modern design, niet direct in zicht is. Dit verhoogd de spanning en de nieuwgierigheid bij het binnenstappen van deze prachtige moderne badkamer. • luxueuze badkamers Moderne badkamers van Marcotte Style Modern Keramiek

  luxueuze badkamers

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Een modern én gezellig interieur!

  De hoofd badkamer heeft natuurlijk het goot voordeel van de oppervlakte. Hier heeft de interieurontwerper van Marcottestyle een speelse indeling gecreëerd, met een grote spiegel die de ruimte nog wat uitbreidt. De vloer in keramische namaak marmer zorgt voor een gemakkelijk onderhoud, terwijl de douche afgezonderd is met een eenvoudige glaspaneel die het ruimtelijk gevoel gaat expanderen.  

  Luxueuze badkamers mogen zeker niet ontbreken bij een totaalproject van Marcottestyle.      


Admin-Area