Carports door HMG Benelux | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
HMG Benelux
HMG Benelux

HMG Benelux

HMG Benelux
HMG Benelux
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Carports

 • Carport Texas: modern door HMG Benelux, Modern

  Carport Texas

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 7
  ["NL"] [Published] Zelf een carport bouwen? Wij helpen je mee!
  ["TW"] [Published] 車庫的替代方案:美觀實用的木棚
  ["EN"] [Published] Alternatives to garages: wooden sheds
  ["PL"] [Published] Czy drewniane wiaty to dobra alternatywa dla garażu?
  ["NL"] [Published] Handige ideeën voor het terras, de carport en de tuin
  ["IN"] [Published] 6 Amazing Carports
  ["TH"] [Published] อีกหนึ่งทางเลือกของโรงรถไม้ที่สวยและใช้ได้จริง

  De carport Texas is ons voordeligste model (vanaf € 758,00) en is verkrijgbaar in enorm veel uitvoeringen en afmetingen. Dit model is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar als aanbouw carport en als extra hoge caravan carport. Alle uitvoeringen zijn ook met bergruimte leverbaar.

 • Carport Emsland: modern door HMG Benelux, Modern

  Carport Emsland

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["DE"] [Published] Abstellmöglichkeiten für euer Auto

  De carport Emsland wordt gemaakt van mooi glad en watervast verlijmd naaldhout. Als dakbedekking worden aluminium damwandplaten meegeleverd. Dit model is ook verkrijgbaar met een volledig houten dak van profielplanken met EPDM dakfolie. De carport Emsland is als enkele en als dubbele carport in verschillende afmeting verkrijgbaar.

 • Carport Spreewald: modern door HMG Benelux, Modern

  Carport Spreewald

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Handige ideeën voor het terras, de carport en de tuin

  De carport Spreewald valt op door de mooie afwerking van het dak met vezelcementplaten in leisteen optiek in de kleur zwart of rood. De carport wordt gemaakt van goed geïmpregneerd naaldhout en op het dak liggen alluminium damwandplaten. Dit model is ook als dubbele carport verkrijgbaar.

 • Carport Wendland:  door HMG Benelux, Klassiek

  Carport Wendland

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["IN"] [Published] 6 Amazing Carports

  De carport Wendland lijkt op het model Spreewald maar wordt gemaakt van mooi glad en watervast verlijmd naaldhout. De dakrand in leisteen optiek is in het zwart en rood verkrijgbaar. Standaard wordt deze carport geleverd met aluminium damwandplaten maar is ook verkijgbaar met volledige beplanking en EPDM dakfolie.

 • Carport Sauerland:  door HMG Benelux, Landelijk

  Carport Sauerland

  De carport Sauerland met zadeldak wordt gemaakt van geïmpregneerd naaldhout. Het dak is verkrijgbaar met panlatten geschikt voor dakpannen of met profielplanken geschikt voor bitumen daksingels. Deze carport is ook als dubbele carport leverbaar.

 • Carport Westerwald: Garage/schuur door HMG Benelux, Modern

  Carport Westerwald

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["DE"] [Published] Carports aus Holz: Inspiration für jeden Geschmack

  De carport Westerland wordt gemaakt van mooi glad en watervast verlijmd naalhout. Het zadeldak is lichtdoorlatend en wordt gedekt met 10 mm polycarbonaat platen. Dit model is in diverse afmetingen en geschilderd in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit model is ook als dubbele carport leverbaar.

 • Carport Franken: modern door HMG Benelux, Modern

  Carport Franken

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["IN"] [Published] 6 Amazing Carports

  De carport Franken met een gebogen dak van lichtdoorlatende 16 mm polycarbonaat platen wordt gemaakt van mooi glad en watervast verlijmd naaldhoud. Ook dit model is in verschillende maten als enkele en als dubbele carport geschilderd in verschillende kleuren leverbaar.

 • Carport Odenwald: modern door HMG Benelux, Modern

  Carport Odenwald

  De carport Odenwald is een hele stevige carport met vlak dak met lichtdoorlatende polycarbonaat platen. De houten delen wijn van watervast verlijmd naaldhout. Dit model is als enkele carport en als dubbele carport leverbaar. Hierbij kunt kiezen uit verschillende kleuren.

 • Dubbele carport Franken: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"} door HMG Benelux,

  Dubbele carport Franken

 • Carport Schwaben: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"} door HMG Benelux,

  Carport Schwaben

Admin-Area