Mast (model woonproject) door blikvanger | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
blikvanger
blikvanger
blikvanger
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Mast (model woonproject)

Woonproject: electriciteitsmasten staan vaak in prachtige omgevingen, binnenkort behoren zij tot ons industrieel erfgoed en verdwijnen. De fundering en constructie zijn geschikt voor een zelfvoorzienende woning. Met een vloeroppervlak van 100m2 per etage en een etagehoogte van 3 meter is dit een ideaal en vrij in te delen woning. Informatie over de 18 verschillende modellen die in Nederland in gebruik zijn is beschikbaar. Gezocht wordt naar een financier of innitiatiefnemer… wie durft?

  • Mast (model woonproject) Industriële huizen van blikvanger Industrieel

    Mast (model woonproject)

  • Mast (model woonproject) Industriële huizen van blikvanger Industrieel

    Mast (model woonproject)

Admin-Area