Keuken spuiten in wit ral-9016 zijdeglans. door Eurobord Keukenspuiterij en Meubelspuiterij | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Eurobord Keukenspuiterij en Meubelspuiterij
Eurobord Keukenspuiterij en Meubelspuiterij
Eurobord Keukenspuiterij en...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Keuken spuiten in wit ral-9016 zijdeglans.

Deze klant liet door ons zijn keukenkastjes spuiten in wit ral-9016 zijdeglans. De demontale delen van deze Bruynzeel keuken, zoals de met een kunststoflaag afgewerkte ladefronten en keukenkastdeurtjes zijn in onze spuiterij voorbewerkt en voorzien van een lakafwerking in de kleur wit ral-9016 zijdeglans.

Tijdens het spuiten in onze spuiterij werden tevens de 'vaste' en 'niet demontabele' delen zoals zijpanelen van koelkast en keukenkastjes op locatie door onze schilder van deze nieuwe kleur voorzien.

Demontage, montage en transport van en naar onze spuiterij werden door onze eigen montage- en transport service voor deze klant uitgevoerd.

Eurobord Keukenspuiterij is gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en België.

 • Keuken spuiten in wit ral-9016 zijdeglans.: modern door Eurobord Keukenspuiterij en Meubelspuiterij, Modern

  Keuken spuiten in wit ral-9016 zijdeglans.

 • Kunststof keuken spuiten in wit ral-9016 zijdeglans | na het overspuiten: modern door Eurobord Keukenspuiterij en Meubelspuiterij, Modern

  Kunststof keuken spuiten in wit ral-9016 zijdeglans | na het overspuiten

  De lakafwerking van deze keuken bestaat uit een twee componenten voorlak en aflak. Deze verbinding van polyurethaan en acrylaathars staat garant voor het spuiten van een keuken met een hoge resistentie tegen mechanische belasting in combinatie met een hoge kleurechtheid.

  Met andere woorden: een hoge krasbestendigheid en minimale verkleuring.

  Eurobord Keukenspuiterij is gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en België.

  Lees meer over keuken spuiten op onze website.

 • Kunststof keuken spuiten spuiten in wit ral-9016 zijdeglans | voor het overspuiten: modern door Eurobord Keukenspuiterij en Meubelspuiterij, Modern

  Kunststof keuken spuiten spuiten in wit ral-9016 zijdeglans | voor het overspuiten

  De toplaag van deze keukenkastjes en body bestaat uit een gefotografeerde kunststof toplaag. Voordat wij deze keuken spuiten in de gewenste kleur is een goede voorbewerking van de keukenfronten, ladefronten en vaste delen, alsmede het aanbrengen van een juiste hechtlaag noodzakelijk.

  Eurobord Keukenspuiterij is gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en België.

  Lees meer over keuken spuiten op onze website.

Admin-Area