RK44 door Studiozwart Architecten BNA | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Studiozwart Architecten BNA
Studiozwart Architecten BNA

Studiozwart Architecten BNA

Studiozwart Architecten BNA
Studiozwart Architecten BNA
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

RK44

Verbouwing van een bestaande woning uit 1990, die niet bij de uitstraling paste van onze opdrachtgevers. We hebben de organisatie van het huis veranderd en door middel van een aanbouw en een aanpassing van bovenste verdieping, de relatie van het huis met zijn omgeving versterkt. Door het toevoegen van een snede dwars door het huis is er helderheid in de plattegrond ontstaan. Daarnaast is met de gevelafwerking een onderscheid tussen boven en onder aangebracht. Hierdoor lijken de woonvertrekken boven de grond te zweven.

bouw: AMGbouw

inrichting: PTMD

Admin-Area