Bunk Bed door Atelier 010 | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Atelier 010
Atelier 010
Atelier 010
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Bunk Bed

In het najaar van 2013 heeft Atelier 010 een door hun ontworpen en geproduceerde hoogslaper opgeleverd in een appartement in Den Hoorn. Met deze hoogslaper wordt er slim gebruik van de extra hoge plafonds in dit penthouse. Het bed is boven het slaapkamerraam gehouden zodat deze niet geblokkeerd wordt en de ruimte onder het bed volledig functioneel is. Ook de ruimte binnenin wordt goed gebruikt door het integreren van een klein kastje op de kop van het bed. In het ontwerp van de hoogslaper heeft veiligheid een grote rol gespeeld. De doorvalbeveiliging is gebruikt om zowel functionele veiligheid te creëren als een intieme kwaliteit aan de binnenzijde van de hoogslaper. Het lattenwerk is doorgezet aan de onderzijde van het bed zodat het één geheel vormt. De gehele hoogslaper is gemaakt van vurenhout en voorzien van een whitewash lak.

Admin-Area