Modellen van ontwerpstudio Fiftytables door Fiftytables | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Fiftytables
Fiftytables
Fiftytables
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Modellen van ontwerpstudio Fiftytables

Fiftytables ontwerpt en maakt tafels van massief hout. Op onze website staan altijd vijftig unieke producten. Wij vinden diversiteit in het aanbod belangrijk, zodat mensen persoonlijk geraakt worden door een ontwerp. Ieder verkocht meubelstuk maakt plaats voor een nieuwe creatie. Hierdoor is onze collectie steeds in beweging. Wij tonen hier een aantal van onze ontwerpen. Bekijk alle vijftig tafels in onze shop!

 • Model Triangulum - nr. 26 van Fiftytables Minimalistisch

  Model Triangulum – nr. 26

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] Meubels met een geheime formule

  Deze tafel is gemaakt van essenhout met pootjes van notenhout. Bij het ontwerp hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de wijsheden van Phytagoras.

 • Model Quadratum - nr. 28 van Fiftytables Minimalistisch

  Model Quadratum – nr. 28

  Onder de glasplaat van deze tafel ligt een taxus blaadje met een modern gelaserd motief. Het frame is gemaakt van essenhout.

 • Model Triangulum - nr. 50 van Fiftytables Minimalistisch

  Model Triangulum – nr. 50

  Deze tafel is gemaakt van iep met pootjes van notenhout. Bij het ontwerp hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de wijsheden van Phytagoras.

 • Model Quadratum - nr. 41 van Fiftytables Minimalistisch

  Model Quadratum – nr. 41

  In dit basisframe van essenhout zit een onderblad van essen en een gelaserd bovenblad van eikenhout. Deze wordt afgedekt door een heldere glasplaat.

 • Model Circa - nr. 8 van Fiftytables Minimalistisch

  Model Circa – nr. 8

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] Meubels met een geheime formule

  De typerende “spiegels” die we vaak in het eikenhout aantreffen komen in dit blad mooi aan de oppervlakte. Het gevarieerde blad rust op een gedegen eikenhouten frame.

 • Model Aranea - nr. 19 van Fiftytables Minimalistisch

  Model Aranea – nr. 19

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] Meubels met een geheime formule

  Deze achtpotige bijzettafel is gemaakt van iep, noten- en een klein randje essenhout. Het kleinste model uit onze eerste serie tafels zit vol met fraaie details. Het is een spannend object om naar te kijken en kan zowel als tafeltje en sokkel plaats nemen in uw interieur.

 • Model Aranea - nr. 5 van Fiftytables Minimalistisch

  Model Aranea – nr. 5

  Het blad van olijfhout is de absolute blikvanger van deze tafel. De prachtige tekening in het hout is een geschenk van de natuur. Samen met het iepen frame is deze tafel voor ons iets bijzonders.

 • Model Lignum - nr. 15 van Fiftytables Industrieel

  Model Lignum – nr. 15

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] Meubels met een geheime formule

  Deze grote massieve plak olijf was simpelweg te mooi om opgezaagd te worden tot kleinere stukken. De plank is op twee plekken doorgezaagd en onder een hoek weer aan elkaar verlijmd. Hierdoor is de prachtige tekening van deze bijzondere houtsoort helemaal intact gebleven. De schors is behouden om de tafel een natuurlijke uitstraling te geven.

Admin-Area