​DIY Treehouse door STUDIO ROGIER MARTENS | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
STUDIO ROGIER MARTENS
STUDIO ROGIER MARTENS
STUDIO ROGIER MARTENS
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

​DIY Treehouse

DIY Treehouse

De DIY Treehouse ('De Zelfbouwboomhut') is een prefab ontwerp dat bestaat uit watervast verlijmde multiplex panelen en spanbanden. Met de panelen wordt een huisje in elkaar gezet, dat vervolgens met de spanbanden wordt gefixeerd en aan een boom wordt bevestigd. Het kant en klare karakter van het product maakt de zelfbouwboomhut handzaam en toegankelijk. Tegelijkertijd bieden het ontwerp en de gebruikte materialen voldoende ruimte om de boomhut een eigen karakter te geven. Een jongensdroom komt binnen handbereik. De bouw van de boomhut duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Product title: DIY Treehouse (Do It Yourself Treehouse )

Design: Rogier Martens & Sam van Veluw

Client / brand: AANDEBOOM

Size: 120 x 120 x 115 CM

Material: waterproof plywood, straps and lashings

  • ​DIY Treehouse van STUDIO ROGIER MARTENS

    ​DIY Treehouse

  • ​DIY Treehouse van STUDIO ROGIER MARTENS

    ​DIY Treehouse

Admin-Area