TREEBENCH door STUDIO ROGIER MARTENS | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
STUDIO ROGIER MARTENS
STUDIO ROGIER MARTENS
STUDIO ROGIER MARTENS
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

TREEBENCH

Treebench

Vanuit de vraag ‘ontwerp een tijdelijke parkbank zijn wij op zoek gegaan naar een passend antwoord. Bij het ontwerp hebben we gebruik gemaakt van de eigenschappen en de inhoud van de omgeving en werken met dat wat het park te bieden heeft: singel, pad, stadsmuur, bomen, gras. Dus niet zomaar een gat graven en een bank plaatsen. Als het ware moet een ideale bank het park en het park de bank nodig hebben. Als doel een bank realiseren die toevoegt aan het park als loop, zit, rust, zoen, lig, ontmoet, ontloop, kijk, hond uitlaat, mijmer, strek, ren, denk, lief, uitmaak, blow, lunch plek.

Tijdens de bezoeken aan het plantsoen werd ik elke keer aangetrokken door de wildgroei van de planten en schimmels. Ik heb bij de uitwerking van de bank gebruik gemaakt van de kenmerken van een paddenstoel. Een paddenstoel is er opeens en wanneer het weer en de temperatuur veranderd is deze weer verdwenen. Door middel van de 'Treebench' wil ik de parkbezoeker op dezelfde manier verrassen. De 'Treebenches' zijn door middel van een hang systeem vrij gemakkelijk in groepen op te hangen aan elke boom. Zonder de boom is de bank niet af. De boom heeft geen last van de bank. De bank heeft geen uitleg nodig zodra hij hangt zal de parkbezoeker begrijpen dat hij gemaakt is om op te zitten.

Product title: Treebench

Design: Rogier Martens

Client / brand: The Municipality of Amersfoort / AANDEBOOM

Size: 160 x 45 x 45 CM

Material: Steel and powdercoat, straps and lashings

 • TREEBENCH van STUDIO ROGIER MARTENS

  TREEBENCH

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Met deze tips plant je succesvol een boom in je tuin!
 • TREEBENCH van STUDIO ROGIER MARTENS

  TREEBENCH

Admin-Area