N74 door das - design en architectuur studio bvba | homify
das – design en architectuur studio bvba

das – design en architectuur studio bvba

das – design en architectuur studio bvba
das - design en architectuur studio bvba
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

N74

In de tuin van een herenhuis, aan de rand van de Leuvense binnenstad, wil de bouwheer ruimte maken voor sport en ontspanning. Door de beperkte perceelbreedte zou elke bovengrondse constructie een fysische en optische begrenzing van de buitenruimte vormen. Daarom wordt, grenzend aan het zwembad, een ondergrondse polyvalente ruimte gerealiseerd. Door een deel van de scheidingswand tussen deze ruimte en het zwembad in glas uit te voeren, ontstaan unieke interacties van licht en zicht.

  • N74:  Zwembad door das - design en architectuur studio bvba

    N74

  • N74:  Zwembad door das - design en architectuur studio bvba

    N74

  • N74:  Zwembad door das - design en architectuur studio bvba

    N74

  • N74:  Zwembad door das - design en architectuur studio bvba

    N74

  • N74:  Zwembad door das - design en architectuur studio bvba

    N74

  • N74:  Zwembad door das - design en architectuur studio bvba

    N74

  • N74:  Zwembad door das - design en architectuur studio bvba

    N74

  • N74:  Zwembad door das - design en architectuur studio bvba

    N74

Admin-Area