Royal Penthouse door Studio Mariska Jagt | homify
Studio Mariska Jagt
Studio Mariska Jagt
Studio Mariska Jagt
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Royal Penthouse

Locatie:
Een high-end appartement op een bruisende in opkomst zijnde plek in Rotterdam: Rijnhaven District.

De inrichting:

Het is een prachtig groot penthouse die ruim opgezet is met veel lichtinval door de hoeveelheid ramen. Dit bood de mogelijkheid een diepblauwe kleur als basis te gebruiken. De indeling wordt gescheiden door wanden en maatwerkkasten om kleinere ruimtes te creëren. Elke kast is uniek en heeft twee functies. Rondom is er zitgelegenheid en de keuken vormt het hart van de ruimte; bij elkaar en toch van elkaar gescheiden. De meubels zijn organisch en de verlichting is geometrisch. Het huis is speels door de diversiteit in de vormgeving en de combinatie van kleuren. De master-bedroom heeft zijn eigen verblijfsruimte met alle daarbij horende voorzieningen. Zowel de functies als de afwerking bieden een groot gevoel van luxe..

Kleuren en materialen:

Mat diepblauw als basis gecombineerd met messing. Dit materiaal voert de boventoon en is dus bepalend voor de rest. Het gebruik van hout en stoffering verzacht het geheel. De vloer maakt het wat ruiger; dit geldt ook voor de natuursteen in de badkamer. Samen wordt het een rijk interieur met een mooie diversiteit aan materialen. Een woning waarvan je – door er een paar keer rond te lopen- een rijk totaalbeeld krijgt.

 • Royal Penthouse Moderne badkamers van Studio Mariska Jagt Modern

  Royal Penthouse

 • Royal Penthouse Moderne eetkamers van Studio Mariska Jagt Modern

  Royal Penthouse

 • Royal Penthouse Moderne studeerkamer van Studio Mariska Jagt Modern

  Royal Penthouse

 • Royal Penthouse Moderne woonkamers van Studio Mariska Jagt Modern

  Royal Penthouse

Admin-Area