Sojakaarsen door My Flame Lifestyle | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
My Flame Lifestyle
My Flame Lifestyle
My Flame Lifestyle
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Sojakaarsen

Waarom sojakaarsen?

Ten eerste zijn de meest voorkomende kaarsen gemaakt van paraffine dat vervaardigd is uit ruwe olie, een uitputbare bron. Sojakaarsen zijn gemaakt van sojabonen, een natuurlijke-, biologisch afbreekbare- en hernieuwbare bron. Voor het verbouwen van sojabonen worden in Argentinië en Brazilië regenwouden gekapt en zijn de bonen vaak genetisch gemanipuleerd. De soja was van My Flame Lifestyle komt echter uit Amerika waarvoor geen regenwouden zijn gekapt en de bonen niet genetisch gemanipuleerd zijn. Maar wat zijn nu precies de voordelen van soja was voor jou? We hebben het hieronder voor je op een rijtje gezet.

Langere brandtijd*

Sojakaarsen branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen. Dat betekent dat je een aantal extra vrienden- en vriendinnenavondjes kunt inplannen met de gezelligheid van onze kaarsen erbij ;-).

Geen roet*

Heb jij het ook wel meegemaakt dat je een kaars bij de muur hebt gezet en er een grote zwarte walm op je muur achterbleef? Of als je vaak kaarsen brandt in je huis, de muren en het plafond op den duur zwart worden? Daarnaast zitten er ook kankerverwekkende stoffen (zoals benzeen) in deze zwarte rook en is dus slecht voor je gezondheid. Met de sojakaarsen van My Flame heb je hier allemaal geen last van. Sojakaarsen veroorzaken namelijk geen zichtbare rook en stoten niet tot nauwelijks roet af. Dus geen zorgen, zet je huis gerust vol met onze kaarsen.

Betere geurverspreiding*

Sojakaarsen hebben een langere en snellere geurverspreiding dan paraffine kaarsen door hun lagere brandpunt. My Flame probeerd de geuren van de kaarsen zoveel mogelijk met essentiële oliën te verkrijgen, bij een aantal kaarsen is het een combinatie van essentiële olie met parfumolie.

Was gemorst? Geen probleem!

Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? Geen zorgen! Met paraffine kaarsen ben je wellicht gewend de was er met een mes of iets dergelijks af te schrapen en zodoende het desbetreffende oppervlak verder te beschadigen. Soja was kan je gewoon met warm water en zeep van het oppervlak verwijderen. Helaas, geen goed excuus om die ene nieuwe tafel te kopen… ;-).

Volledig opbranden van de kaars

Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee. Daarnaast kan je het glas van de kaars makkelijk schoonmaken (ook vaatwasser bestendig) zodat je het glas de volgende keer bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een lekker drankje ;-). Bij paraffine kaarsen blijft er vaak veel was over in het glas en zal je de was nooit volledig uit het glas kunnen krijgen, zonde!

Alle kaarsen van My Flame zijn gemaakt van 100% soja was!

* Wetenschappelijk bewezen

 • Breng sfeer in huis van My Flame Lifestyle Landelijk

  Breng sfeer in huis

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Vijf inspirerende paasideeën

  Sojakaarsen in glas met een mooie, grappige, romantische, krachtige en soms ontroerende boodschap.

 • The best things in life….aren't things van My Flame Lifestyle Landelijk

  The best things in life… .aren't things

  Deze en nog vele andere mooie spreuken.

 • Spreuken om over na te denken. : modern door My Flame Lifestyle, Modern

  Spreuken om over na te denken.

  The best things in life are unseen, that's why we close our eyes when we kiss, laugh & dream.

 • Kleine kaarsjes van My Flame Lifestyle Klassiek

  Kleine kaarsjes

  Klein maar fijn, deze kaarsen branden wel 24 uur.

Admin-Area