Laser-cut Lamps door Van Tjalle en Jasper | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Van Tjalle en Jasper
Van Tjalle en Jasper
Van Tjalle en Jasper
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Laser-cut Lamps

Al onze lampen uit de CP (circular pattern) lampen-serie, maar dan gesneden met onze eigen LASER!! Extreem sfeervolle verlichting, al zeggen we het zelf. Allemaal geleverd als bouwpakket compleet met snoer, fitting en handleiding. Leuk om te krijgen en leuk om te geven! Wie zei dat design duur moet zijn?

 • Alle Laser-cut Lamps in één beeld.: modern door Van Tjalle en Jasper, Modern

  Alle Laser-cut Lamps in één beeld.

 • De Spotnik en de Mini-spot samen.: modern door Van Tjalle en Jasper, Modern

  De Spotnik en de Mini-spot samen.

 • Detail van Spotnik en Mini-spot: modern door Van Tjalle en Jasper, Modern

  Detail van Spotnik en Mini-spot

 • Nikolamp Tesla: modern door Van Tjalle en Jasper, Modern

  Nikolamp Tesla

  De Nikolamp Tesla is onze kijk op een moderne hanglamp. Net als de andere lasergesneden lampen uit deze serie is hij flat-packed en een doe-het-zelf bouwpakket. De Nikolamp Tesla is een hommage aan een man die zijn tijd ver vooruit was.De Nikolamp Tesla gebruikt ook onze non-directional-light-method waardoor het bijna onmogelijk is om direct in de lamp te kijken vanaf de zijkant, maar aan de onderkant komt er juist veel licht uit waardoor de lamp zich perfect leent voor boven de eettafel. Dat neemt niet weg dat hij ook heel mooi past als hoofdverlichting in de woonkamer. De lamp wordt door ons zelf geproduceerd in onze werkplaats in Wormer vlakbij Amsterdam. Door de lage kosten van het materiaal en de minimale verpakking is het product ook nog eens zeer voordelig geprijst. Hierdoor zal de lamp een groot publiek aanspreken.

 • Nikolamp Tesla detail: modern door Van Tjalle en Jasper, Modern

  Nikolamp Tesla detail

 • Granny Smith: modern door Van Tjalle en Jasper, Modern

  Granny Smith

  De Granny Smith is onze klassieke hanglamp. Net als de andere laser-gesneden lampen komt hij flat-packed en is het een doe-het-zelf bouwpakket. De Granny Smith is een moderne interpretatie van een klassieke lamp. Hij slaat een brug tussen toen en nu. De Granny Smith gebruikt ook onze non-directional-light-method waardoor het bijna onmogelijk is om direct in de lamp te kijken vanaf de zijkant, maar aan de onderkant komt er juist veel licht uit waardoor de lamp zich perfect leent voor boven de eettafel. Dat neemt niet weg dat hij ook heel mooi past als hoofdverlichting in de woonkamer. De lamp wordt door ons zelf geproduceerd in onze werkplaats in Wormer vlakbij Amsterdam. Door de lage kosten van het materiaal en de minimale verpakking is het product ook nog eens zeer voordelig geprijst. Hierdoor zal de lamp een groot publiek aanspreken.

 • Detail Granny Smith: modern door Van Tjalle en Jasper, Modern

  Detail Granny Smith

 • Detail Granny Smith: modern door Van Tjalle en Jasper, Modern

  Detail Granny Smith

 • Mini-spot: modern door Van Tjalle en Jasper, Modern

  Mini-spot

  De Mini-spot is een flat-packed, doe het zelf, compacte tafellamp. Door de scheef geplaatste ribben is het haast onmogelijk om in het licht te kijken. Dit in combinatie met het materiaal zorgt voor een aangenaam sfeervol licht. Daarnaast is de Minispot door zijn vorm ook nog eens een kleine Spotlight. Hij is misschien klein van stuk maar groots in het brengen van sfeer. De lamp wordt door ons zelf geproduceerd in onze werkplaats in Wormer, niet ver van Amsterdam. De lamp heeft recent nog in de Elle-Decoration gestaan en is in rap tempo een favoriet geworden onder de housewarming-gifts. Door de relatief goedkope materialen en de kleine verpakking is de lamp zeer redelijk geprijst waardoor hij een groot publiek weet aan te spreken.

 • Mini-spot: modern door Van Tjalle en Jasper, Modern

  Mini-spot

 • Detail Mini-spot: modern door Van Tjalle en Jasper, Modern

  Detail Mini-spot

 • Spotnik: modern door Van Tjalle en Jasper, Modern

  Spotnik

  De Spotnik is de grote broer van de Mini-spot. Net als de Mini-spot is de Spotnik een flat-packed en doe-het-zelf bouwpakket, maar in tegenstelling tot de Minispot is de Spotnik een vloerlamp. De Spotnik maakt gebruik van onze non-directional-light-method. Doordat de ribben niet op het midden staan gericht is het bina onmogelijk om direct in de lamp te kijken. Daarnaast werkt de lamp ook nog als een grote spot. De Spotnik is een toevoeging aan bijna alle huishoudens, dan wel modern dan wel klassiek. De lamp wordt door ons zelf geproduceerd in onze werkplaats in Wormer vlakbij Amsterdam. Door de lage kosten van het materiaal en de minimale verpakking is het product ook nog eens zeer voordelig geprijst. Hierdoor zal de lamp een groot publiek aanspreken.

Admin-Area