Zelf Vouw vogelhuis door riesgeurts | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
riesgeurts
riesgeurts
riesgeurts
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Zelf Vouw vogelhuis

Geen zin en tijd om een hele dag uit te trekken om een vogelhuisje in elkaar te spijkeren en schroeven. En dan nog te zwijgen over het schoonmaken ervan jaar na jaar.

Dit vogelhuisje is leuk en eenvoudig in elkaar te zetten. Iedereen kan het, simpel en zonder rommel. Binnen een handomdraai (v)bouw je een eigen design vogelhuisje. Vogels gaan elk jaar opzoek naar een goede leefomgeving en daar hoort een schoon nest bij. De afmetingen van de doos aan de achterkant biedt de perfecte leefomgeving voor een koolmees of huismus. Dit vogelhuisje is makkelijk schoon te houden door het speciale verwisselbare doosje dat ieder seizoen simpel vervangen kan worden, hierdoor blijf het schoon en komen de vogels sneller terug naar deze plek. Maar ook voor het inspecteren van het nest is deze makkelijk uit te nemen en terug te plaatsen. Maak het een extra aantrekkelijke plek om te komen broeden door een takje te steken in het daarvoor bestemde gat aan de ingang.

 • Zelf Vouw vogelhuis: modern door riesgeurts, Modern

  Zelf Vouw vogelhuis

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 5
  ["NL"] [Published] De 13 leukste budget-tuinideeën voor 2019
  ["RU"] [Published] 12 практичных советов для тех, кто переезжает
  ["FR"] [Published] 12 conseils pour un déménagement moins stressant
  ["NL"] [Published] Maak je verhuizing wat minder stressvol met deze 12 tips
  ["NL"] [Published] Moderne en creatieve vogelhuisjes
 • Zelf Vouw vogelhuis: modern door riesgeurts, Modern

  Zelf Vouw vogelhuis

 • Zelf Vouw vogelhuis: modern door riesgeurts, Modern

  Zelf Vouw vogelhuis

Admin-Area