Penthouse interieur door TEKTON architekten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
TEKTON architekten
TEKTON architekten

TEKTON architekten

TEKTON architekten
TEKTON architekten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Penthouse interieur

Voor de renovatie van dit penthouse in Heiloo, waren het budget en de wensen van de client het meest bepalend voor het ontwerp.
Het werken met een beperkt budget leidde tot vele uitdagingen waardoor het cruciaal was om het ontwerp- en bouwproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen om het best mogelijke resultaat te krijgen.

Het doel van het project in Heiloo was om een ruimte te creëren, afgestemd op de dagelijkse routine van de client zodat de functionaliteit van de ruimte aangescherpt kon worden.
TEKTON heeft in het ontwerp de positieve aspecten van de ruimte, zoals de hoge plafonds en de overvloed aan zonlicht, benadrukt en heeft tegelijkertijd de kwaliteit van de ruimte verbeterd. Het nieuwe plan maakt gebruik van nette lijnen en een simpel ontwerp. Deze staan in contrast met een serie van centrale elementen, die de ruimte een uniek karakter geven.
Het uiteindelijke ontwerp is een modern huis dat voldoet aan de wensen van de client door middel van functionaliteit en stijl.

 • Penthouse interieur: Eetkamer door TEKTON architekten,

  Penthouse interieur

 • Penthouse interieur: Muren door TEKTON architekten,

  Penthouse interieur

 • Penthouse interieur: Slaapkamer door TEKTON architekten,

  Penthouse interieur

 • Penthouse interieur: Badkamer door TEKTON architekten,

  Penthouse interieur

Admin-Area