Dakterras Amsterdam - Dakluik met glas door Staka Premium | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Staka Premium
Staka Premium
Staka Premium
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Dakterras Amsterdam – Dakluik met glas

’Dankzij de Staka Toplight heeft onze bovenverdieping zo’n prachtige uitstraling door het binnenkomende licht! Het dakluik is zeer praktisch en gemakkelijk te bedienen, waardoor we optimaal gebruik maken van ons dakterras’

Een prachtig uitzicht over de stad, lekker ontspannen in de buitenlucht: een dakterras maakt het mogelijk. Leefruimte is goud waard, zeker waar het schaars is. In de binnensteden ziet u daarom steeds meer dakterrassen en daktuinen ontstaan. Een dakterras aanleggen vergroot de leefruimte, uw woongenot en de waarde van uw woning of appartement.

Zo ook in Amsterdam waar een glazen dakluikStaka TopLightis toegepast als dakterras toegang. Het glazen dakluik van 3000x10000 mm zorgt voor een ruime comfortabele toegang naar het dakterras. Door te kiezen voor een lengte van 3000 mm is er meer ruimte voor de trap waardoor deze niet stijl hoeft te zijn en prettig loopt.

Meer informatie over een dakterras dakluik?

Bekijk hier een project in 360 graden of neem contact met ons op via 0162 763 763 of stuur een e-mail naar info@staka.com.

Afmetingen
3 × 1 m (Lengte, Breedte)
Locatie
Amsterdam
  • Glazen dakluik voor dakterras - STAKA TopLight van Staka Premium Minimalistisch

    Glazen dakluik voor dakterras – STAKA TopLight

    Het TopLight glazen dakluik is ontworpen voor luxe dakterrassen. Dat doel heeft elke stap van het design-­ en ontwikkelingstraject bepaald. Het resultaat? Ruim en uitnodigend, duurzaam en stijlvol.

  • Trap en glazen dakluik voor dakterras - STAKA TopLight van Staka Premium Minimalistisch

    Trap en glazen dakluik voor dakterras – STAKA TopLight

    Een dakluik met glas biedt een aantal voordelen. Het belangrijkste voordeel is de natuurlijke lichtinval. Het natuurlijke licht maakt de onderliggende ruimte aantrekkelijk en de opgang naar het terras uitnodigend.

Admin-Area