Maarten Mostert Design | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Maarten Mostert Design
Maarten Mostert Design
Maarten Mostert Design
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Maarten Mostert Design

De Dordtse ontwerper Maarten Mostert maakt lampen, (bijzet)tafels en andere voorwerpen van historische materialen van Hollandse bodem. De materialen komen vrij bij restauratie van herenhuizen, pakhuizen, fabrieken en andere bouwwerken en zijn vaak honderden jaren oud.

Maarten Mostert verwerkt voornamelijk hout, maar ook lood, ijzer en steen worden gebruikt. Het werk van Maarten Mostert is in Dordrecht, de oudste stad van Holland met passie en liefde vervaardigd en gaat een leven lang mee. Maarten werkt in opdracht voor particulier en bedrijf en omdat niet al het verkregen materiaal geschikt is om te verwerken is de productie zeer beperkt en zijn alle objecten van Maarten Mostert uniek. Met objecten van Maarten Mostert haalt u Hollandse historie in huis.

  • Werken van Maarten Mostert van Maarten Mostert Design Landelijk

    Werken van Maarten Mostert

    De Dordtse ontwerper Maarten Mostert geeft historische bouwmaterialen een tweede leven. De materialen komen vrij bij Maartens werk als restauratie-aannemer en komen uit herenhuizen, pakhuizen en oude fabrieken.

Admin-Area