Leven op zonne-energie - Huis H door Modle Woningen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Modle Woningen
Modle Woningen
Modle Woningen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Leven op zonne-energie – Huis H

Energieneutrale woning

Innovatieve residentie Op een kavel in een nieuwe groene woonwijk tussen dorp en weilanden wilde onze opdrachtgever een energieneutrale woning realiseren. Wij ontwierpen een innovatieve residentie in hout en glas die in gebruik energiepositief is – met extra capaciteit voor het opladen van een elektrische auto.

Functioneel en compact

De gelijkvloerse woning hebben we functioneel en compact geordend met alle woonvertrekken in de zuidvleugel en het slaapgedeelte in de noordvleugel. Daartussenin ligt een verbindende schakel met een ruime entree, met toilet en technische ruimten en een zeer royale familiebadkamer.

Woonkamer en eetkamer met keuken liggen aan de zuidzijde van de woning en profiteren maximaal van dag- en zonlicht. Daarnaast bieden ramen van vloer tot plafond vrij uitzicht op de tuin.

Profiteren van de natuur

Door de ligging en oriëntatie profiteert de woning maximaal van de eigenschappen van de natuurlijke omgeving: van de zon voor gratis warmte in de winter en van de wind voor gratis koeling in de zomer. Ze is daardoor supercomfortabel om in te wonen en verbruikt zeer weinig energie. De benodigde hoeveelheid elektriciteit voor verwarming en koeling wordt opgewekt door zonnepanelen.

 • Modle woningen - energieneutraal wonen van Modle Woningen Modern Hout Hout

  Modle woningen – energieneutraal wonen

 • Modle woningen - licht ruimte comfort Moderne eetkamers van Modle Woningen Modern Hout Hout

  Modle woningen – licht ruimte comfort

 • Modle woningen - leven op zonne-energie van Modle Woningen Modern Hout Hout

  Modle woningen – leven op zonne-energie

 • Modle woningen - Huis H: modern door Modle Woningen, Modern

  Modle woningen – Huis H

Admin-Area