Perfect tot in de details - Villa I door Modle Woningen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Modle Woningen
Modle Woningen
Modle Woningen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Perfect tot in de details – Villa I

Eén met de natuur

In een prachtige, bosrijke omgeving ontwierpen we een zeer ruime vrijstaande woning voor een particuliere opdrachtgever. Belangrijk uitgangspunt was de integratie van de woning in het omringende landschap. Door het exterieur volledig in hout uit te voeren én bovendien vloer en plafond van het interieur wordt de woning van binnen en van buiten één met de natuur.

Bathroom with a view

Om zo goed mogelijk gebruik te maken van het perceel plaatsten we de woning op het noordelijke deel van de kavel. Hierdoor is de zuidzijde volledig vrij voor een heerlijke, grote tuin. Ten noorden van de woning is ruimte voor toegang tot de woning, een buitenberging en oprit met parkeerplaats.

De gelijkvloerse woning zelf is maar liefst 25 meter lang met zowel woon- als slaapvertrekken aan de zuidgevel. Alle ruimten genieten zo optimaal van dag- en zonlicht en hebben door de grote ramen een subliem uitzicht op de tuin en het omringende landschap. Zelfs de badkamer is een 'room with a view'.

Zwevend boven het maaiveld

Centraal in de woning ligt de zeer royale eetkamer met keuken. Deze fantastische ruimte vormt de verbindende schakel tussen de woon- en slaapvleugel van de woning. In deze ruimte voel je je 'buiten binnen'. Een grote schuifpui geeft toegang tot het houten terras met houten zonwerende luifel. Door de detaillering van de verbinding van de woning met het maaiveld lijkt deze heel licht boven de grond te zweven.

 • Modle woningen - perfect tot in de details van Modle Woningen Modern Hout Hout

  Modle woningen – perfect tot in de details

 • Modle woningen - a room with a view Moderne badkamers van Modle Woningen Modern Hout Hout

  Modle woningen – a room with a view

 • Modle woningen - binnen = buiten Moderne eetkamers van Modle Woningen Modern Hout Hout

  Modle woningen – binnen = buiten

 • Modle woningen - energieneutrale woningen van Modle Woningen Modern Hout Hout

  Modle woningen – energieneutrale woningen

 • Modle woningen - Villa I: modern door Modle Woningen, Modern

  Modle woningen – Villa I

Admin-Area