Interieurontwerp riant nieuwbouwhuis in Blaricum door Blenddin Interieurontwerp & Advies | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Blenddin Interieurontwerp & Advies
Blenddin Interieurontwerp & Advies
Blenddin Interieurontwerp &...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Interieurontwerp riant nieuwbouwhuis in Blaricum

Voor opdrachtgevers die naar een zeer ruime tweekapper zijn verhuist mocht ik een interieurontwerp maken voor de gehele begane grond.

De woonwensen van mijn klanten; een Scandinavisch, modern, stijlvol, warm en persoonlijk interieur.

 • Moodboard van Blenddin Interieurontwerp & Advies

  Moodboard

  Bij de start van een interieurontwerp maak ik altijd een moodboard met sfeerbeelden. Deze sfeerbeelden visualiseren de woonwensen van mijn klanten. In het geval van Dennis en Maj-Britt is dit een Scandinavisch, modern, stijlvol, warm en persoonlijk interieur.

 • Realisatie woonkamer met maatwerkkast van Blenddin Interieurontwerp & Advies

  Realisatie woonkamer met maatwerkkast

  Mijn opdrachtgevers wilden veel opbergruimten omdat ze twee kleine kindjes hebben, maar ook genoeg ruimte om foto's, persoonlijke spullen neer te zetten. Door een maatwerkkast te plaatsen die tot aan het plafond reikt maakt dat deze opgaat in de architectuur. Hiervoor val de kast minder op, maar is deze toch aanwezig. De mooie vormgeving geeft het een speels effect en biedt genoeg opbergruimte. Door aan de onderzijde dichte kastjes te maken kan het speelgoed van de kinderen snel en gemakkelijk worden opgeborgen. wordt de ruimte in de woonkamer optimaal benut.

  Door de vakken op diverse hoogtes en diverse afmetingen te plaatsen krijgt het een speels effect. De kleur wit zorgt ervoor dat het rustig oogt.

 • Realisatie woonkamer van Blenddin Interieurontwerp & Advies

  Realisatie woonkamer

  Door de bank midden in de woonkamer te plaatsen creëer je een speels effect in de ruimte en wordt alles minder statisch. Door een relaxfauteuil en een poef te plaatsen creëer je direct extra zitruimte als er bezoek komt.

 • Realisatie maatwerkkast van Blenddin Interieurontwerp & Advies

  Realisatie maatwerkkast

  Door de vakken op diverse hoogtes en diverse afmetingen te plaatsen krijgt het een speels effect. De kleur wit zorgt ervoor dat het rustig oogt.

 • Realisatie maatwerkkast van Blenddin Interieurontwerp & Advies

  Realisatie maatwerkkast

  De maatwerkkast heeft onderin dichte vakken waar heel veel in kan worden opgeborgen. De bovenzijde is open zodat hier foto's en persoonlijke spullen kunnen worden geplaatst.

 • Keuken van Blenddin Interieurontwerp & Advies

  Keuken

  Het kleurgebruik in combinatie met de simplistische vormgeving van de keuken maakt dat de keuken stijlvol oogt.

  Daarnaast is de lichte kleur blauw een knipoog naar de kleur blauw in de woonkamer. Hierdoor wordt de begane grond een geheel.

 • Realisatie keuken van Blenddin Interieurontwerp & Advies

  Realisatie keuken

 • Realisatie woonkamer van Blenddin Interieurontwerp & Advies

  Realisatie woonkamer

  Een groot vloerkleed verbidt alle meubels tot één zitgedeelte. Wanneer de zithoek uit meerdere meubels en bijzettafels bestaat wordt deze modulair en is de opstelling gemakkelijk aan te passen.

  In een interieur werkt het goed om te zoeken naar contrasten om de juiste balans te vinden. Een contrast tussen warme en koelere kleuren en een combinatie van natuurlijke materialen als hout alsmede vergrijst blauwtinten en een witte frisse kleur.

  De kracht van herhaling in de vorm van dezelfde (tv)kasten zorgt voor een rustig geheel in de woonkamer. Doordat de lengte vrij lang is kunnen er naast de tv ook nog spullen worden geplaatst. De zwevende vorm van de kast zorgt voor een ruimtelijk gevoel in de woonkamer.

  Het behang zorgt voor een uniek detail in de woonkamer. De kleurtinten van het behang sluiten naadloos aan op het gekozen. kleurenpalet.

 • Ontwerp woonkamer van Blenddin Interieurontwerp & Advies

  Ontwerp woonkamer

 • Ontwerp keuken van Blenddin Interieurontwerp & Advies

  Ontwerp keuken

 • Ontwerp keuken van Blenddin Interieurontwerp & Advies

  Ontwerp keuken

Admin-Area