Woonboerderij Weert door De Nieuwe Context | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
De Nieuwe Context
De Nieuwe Context

De Nieuwe Context

De Nieuwe Context
De Nieuwe Context
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonboerderij Weert

Renovatie en transformatie

Door de functies en kenmerken van de boerderij opnieuw te waarderen, zijn we tot een nieuwe ruimtelijke indeling gekomen die aansluit bij de wensen en eisen van de aanstaande bewoners. De bijbehorende sferen vormen een verlengstuk van het authentieke karakter van de boerderij. We construeren een harmonisch geheel tussen binnen en buiten. Tussen boerderij en land.

Wonen

De voormalige stallen vormen nu de kern van het huis:de keuken, eetkamer en de zitkamer. De voormalige hooizolder herbergt de slaapvertrekken, een badkamer en een werkruimte. Allen aangesloten op een overloop, waar de gehele lengte van de dwarsgevelboerderij te ervaren is.

Bed & Breakfast

In de voormalige voor- en opkamer is de B&B gevestigd. Het authentieke karakter van de boerderij blijft hier geheel in tact.

Afmetingen
224 m² (Oppervlakte)
Locatie
Weert
  • Voorgevel:  Buitenhuis door De Nieuwe Context, Landelijk Stenen

    Voorgevel

    Renovatie van de monumentale gevel

  • Zijgevel:  Buitenhuis door De Nieuwe Context, Industrieel Stenen

    Zijgevel

    Renovatie & verandering van de monumentale gevel

  • Doorkijk:  Gang en hal door De Nieuwe Context, Industrieel Beton

    Doorkijk

    Door verschillende doorkijkjes ontstaat ruimtelijkheid

  • Kookeiland:  Keukenblokken door De Nieuwe Context, Industrieel IJzer / Staal

    Kookeiland

    Het op maat gemaakte kookeiland staat vrij in de ruimte

  • Woonkeuken:  Eetkamer door De Nieuwe Context, Industrieel Beton

    Woonkeuken

    De hoge tuindeuren zorgen voor een mooie overgang met de tuin

  • Zitkamer:  Woonkamer door De Nieuwe Context, Industrieel Hout Hout

    Zitkamer

    De zitkamer bevindt zich in de voormalige varkensstal

  • Stalen trap:  Trap door De Nieuwe Context, Industrieel IJzer / Staal

    Stalen trap

    De stalen trap in woonkeuken vormt een mooi contrast met de originele brandmuur

  • Overloop:  Gang en hal door De Nieuwe Context, Industrieel Stenen

    Overloop

    In de overloop zijn de originele spanten goed zichtbaar

  • Badkamer:  Badkamer door De Nieuwe Context, Industrieel Keramiek

    Badkamer

    Ook in de badkamer is het originele metselwerk zichtbaar gebleven

  • Woonkeuken:  Eetkamer door De Nieuwe Context, Industrieel Beton

    Woonkeuken

    De vide & tuindeuren zorgen voor een ruimtelijk gevoel in de woonkeuken

Admin-Area