Stoelen en krukken 'T huis' door Design X Ambacht | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Design X Ambacht
Design X Ambacht
Design X Ambacht
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Stoelen en krukken 'T huis'

Ontwerp: Ruud Jan Kokke
Prachtige stoelen, barkrukken en krukjes. Houten meubels die opvallen door eenvoud, design, duurzaamheid en de liefde waarmee ze zijn gemaakt. Onze nieuwste aanwinst: een stoel voor buiten, eiken uitvoering en speciaal gecoated frame. Op aanvraag zijn de stoelen bij aantallen tegen meerprijs in een kleur te verkrijgen. Voor bedrijven hebben we stapelbare en eventuele koppelbare stoelen.

 • Stoel T Huis Industriële gastronomie van Design X Ambacht Industrieel

  Stoel T Huis

  Stoel T huis

  Ontwerper: Ruud Jan kokke

  Een gefiguurzaagd beukenhouten zitting met opgeschroefde gebogen beuken latten. Het metalen frame is afgewerkt met een matte transparante lak en voorzien van pootdoppen. Op de achterzijde is op subtiele wijze een brandmerk gezet.
  Deze stoel is op verzoek tegen een meerprijs ook leverbaar in het wit.

  Neem voor meer informatie contact met ons op. Afmetingen: Hoogte 786 mm

 • Stapelbare stoel T Huis Industriële gastronomie van Design X Ambacht Industrieel

  Stapelbare stoel T Huis

  stapelbare stoel

  Ontwerper: Ruud Jan Kokke

  De stapelbare versie van onze stoel. Bestaande uit een gefiguurzaagd beukenhouten zitting met opgeschroefde gebogen beuken latten. Het metalen frame is afgewerkt met een matte transparante lak en voorzien van pootdoppen. Op de achterzijde van de houten zitting is het beeldmerk op een subtiele manier ingebrand.
  Stapelhoogte 5 stuks.

  Afmetingen: Hoogte 786 mm

 • Barkruk Industriële gastronomie van Design X Ambacht Industrieel

  Barkruk

  barkruk

  Ontwerper: Ruud Jan Kokke
  Een gefiguurzaagd beukenhouten zitting met opgeschroefde gebogen beuken latten. Het metalen frame is afgewerkt met een matte transparante lak en voorzien van pootdoppen. Op de achterzijde is op subtiele wijze een brandmerk gezet. Afmetingen: Hoogte 895 mm

 • Stoel Outdoor Industriële gastronomie van Design X Ambacht Industrieel

  Stoel Outdoor

  Stoel Outdoor

  Deze stoel is geschikt voor buitengebruik. De zitting is van massief eikenhout en voorzien van opgeschroefde eikenhouten latten. Het metalen frame is afgewerkt met een speciale dekkende weersbestendige lak (KTL). Voorzien van pootdoppen. Op de achterzijde is in het hout het logo ingebrand.
  Ook in stapelbare versie te verkrijgen! Afmetingen: Hoogte 786 mm

Admin-Area