SMALL SPACES door VAN VEEN INTERIOR DESIGN | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
VAN VEEN INTERIOR DESIGN
VAN VEEN INTERIOR DESIGN
VAN VEEN INTERIOR DESIGN
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

SMALL SPACES

VAN VEEN INTERIOR DESIGN


Hoe benut je een kleine ruimte optimaal, maar vooral hoe maak je het sfeervol en warm. Een kleur-en lichtplan gaat je hierbij helpen. Daarnaast een fraaie oplossing als raamdecoratie maatwerk raampanelen. Een prachtige vloer in een Hongaarse punt die warmte in het geheel terugbrengt. Aangezien de ruimte minimaal is hebben we bij de eethoek gekozen voor een lange bank, tafel en twee stoelen, op deze manier is het ruimte besparend.De op maat gesneden spiegel geeft optisch meer ruimte en weerkaatst tevens meer licht de living in. Hoe vinden jullie dit prachtige behang DIAMONDS van “La Aurelia Design” Link naar “La Aurelia Design” https://la-aurelia.com/wallpaper-engels/ Wil jij ook een sfeervolle living met een goed doordacht plan waar je jaren van kunt genieten!Bent u ook toe aan een nieuwe inrichting puur naar uw wensen op maat ontworpen, neem dan gerust eens contact op met:


VAN VEEN INTERIOR DESIGN

www.vanveeninteriordesign.nl

info@vanveeninteriordesign.nl

M | +31629731001

 • WOONKAMER VLOER Klassieke woonkamers van VAN VEEN INTERIOR DESIGN Klassiek Hout Hout

  WOONKAMER VLOER

  Een prachtige vloer in een Hongaarse punt die warmte in het geheel terugbrengt. De op maat gesneden spiegel geeft optisch meer ruimte en weerkaatst tevens meer licht de living in.

 • WOONKAMER EETHOEK Klassieke woonkamers van VAN VEEN INTERIOR DESIGN Klassiek Hout Hout

  WOONKAMER EETHOEK

  Aangezien de ruimte minimaal is hebben we bij de eethoek gekozen voor een lange bank, tafel en twee stoelen, op deze manier is het ruimte besparend.

 • BEHANG Klassieke woonkamers van VAN VEEN INTERIOR DESIGN Klassiek Hout Hout

  BEHANG

  Hoe vinden jullie dit prachtige behang DIAMONDS van “La Aurelia Design” Link naar “La Aurelia Design” https://la-aurelia.com/wallpaper-engels/

Admin-Area