Vakwerkligger tafel in eik en esdoorn door wilfred kalf | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
wilfred kalf
wilfred kalf
wilfred kalf
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Vakwerkligger tafel in eik en esdoorn

Materiaal: Inlands eiken en esdoorn (massief)

Afmetingen: h. 240/ b. 100/ h. 78 cm

Afwerking: AURO-houtzeep

Projectbeschrijving: Voor deze tafel zocht mijn klant naar een ontwerp waarin de boomstam duidelijk in het zicht zou komen, maar op zo'n manier dat het geen boerse/zware tafel zou worden. Ik heb dit gedaan door de esdoorn stamdelen om te keren, met de wankanten (schors) aan de binnenzijde van de tafel en door toepassing van de vakwerkligger. Deze constructie is door zijn hoogte erg sterk en door het minimale materiaal gebruik licht van gewicht en uitstraling. Door de grillige vorm van de stam is hierdoor ook van bovenaf zicht op de onderliggende draagconstructie, hier is uitgevoerd als een eikenhouten vakwerkligger. Om de brede delen zo vlak mogelijk te houden, zijn deze onderling verbonden door regels met grote schuifzwaluwstaarten.

 • Aanzicht : modern door wilfred kalf, Modern

  Aanzicht

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 2
  ["NL"] [Published] Dineren in stijl en gewoon fijn om aan te schuiven
  ["NL"] [Published] De kunstige meubelstukken van Wilfred Kalf

  Zicht op de opengewerkt vakwerkligger

  Voor deze tafel zocht mijn klant naar een ontwerp waarin de boomstam duidelijk in het zicht zou komen, maar op zo'n manier dat het geen boerse/zware tafel zou worden. Ik heb dit gedaan door de esdoorn stamdelen om te keren, met de wankanten (schors) aan de binnenzijde van de tafel en door toepassing van de vakwerkligger. Deze constructie is door zijn hoogte erg sterk en door het minimale materiaal gebruik licht van gewicht en uitstraling. Door de grillige vorm van de stam is hierdoor ook van bovenaf zicht op de onderliggende draagconstructie, hier is uitgevoerd als een eikenhouten vakwerkligger. Om de brede delen zo vlak mogelijk te houden, zijn deze onderling verbonden door regels met grote schuifzwaluwstaarten.

 • Presentatietekening: modern door wilfred kalf, Modern

  Presentatietekening

  Presentatietekening

Admin-Area