NORDIC Dressoir 2 deuren + 2 Laden - 230cm door Capuro BVBA | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Capuro BVBA
Capuro BVBA
Capuro BVBA
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

NORDIC Dressoir 2 deuren + 2 Laden – 230cm

Ongerept, ruig en door oerkrachten getekend.


NORDIC brengt de ruige landschappen en het grillige klimaat van het hoge Noorden samen in elk meubel. Zichtbaar en tastbaar stoer. Mooi doorleefde barsten en scheuren gapen in de dikke poten en het zware doorleefde hout.

Ze vertellen een verhaal van gure winden en zilte waterstormen. Subtiel ingewerkte bouten en oude metalen handgrepen geven NORDIC een extra industriële look.

Achter de forse en duurzame vormgeving schuilt op en top hedendaags en functioneel comfort. Soft-close ladegeleiding en scharnieren zorgen voor deuren en laden die geruisloos en vanzelf sluiten.

NORDIC is verkrijgbaar in verschillende tinten waardoor de unieke houtsignatuur voluit tot zijn recht kan komen.

Afmetingen
230 × 90 × 45 m (Lengte, Hoogte, Breedte)
Prijs
€1.899
  • NORDIC Dressoir 2 deuren + 2 Laden - 230cm van Capuro BVBA Industrieel Hout Hout

    NORDIC Dressoir 2 deuren + 2 Laden – 230cm

    Ongerept, ruig en door oerkrachten getekend.


    NORDIC brengt de ruige landschappen en het grillige klimaat van het hoge Noorden samen in elk meubel. Zichtbaar en tastbaar stoer. Mooi doorleefde barsten en scheuren gapen in de dikke poten en het zware doorleefde hout. Ze vertellen een verhaal van gure winden en zilte waterstormen. Subtiel ingewerkte bouten en oude metalen handgrepen geven NORDIC een extra industriële look.

    Achter de forse en duurzame vormgeving schuilt op en top hedendaags en functioneel comfort. Soft-close ladegeleiding en scharnieren zorgen voor deuren en laden die geruisloos en vanzelf sluiten. NORDIC is verkrijgbaar in verschillende tinten waardoor de unieke houtsignatuur voluit tot zijn recht kan komen.

Admin-Area