Penthouse Rotterdam centrum door Joosteninterieur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Joosteninterieur
Joosteninterieur
Joosteninterieur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Penthouse Rotterdam centrum

Joosteninterieur heeft de opdracht gekregen om een penthouse (Pied-a-Terre) in het centrum van Rotterdam volledig naar wens van opdrachtgever in te delen. Met alleen een dragende wand en twee leidingschachten als beperking is Joosteninterieur aan de slag gegaan, waarbij slim gebruik is gemaakt van de looproutes tussen de ruimtes door met maatwerk opbergkasten. Er is geen enkele ruimte verspilt in het ontwerp, wat de beleving vooral ten goede komt. Het huis oogt namelijke nog ruimtelijker dan het al was. Zo is er een ensuite badkamer gecreëerd met een tweede toilet en een infrarood sauna, een slaapkamer met wederom inbouwkasten, een kantoor/logeerkamer, een washok en een ruime woonkamer met aangrenzende leefkeuken. Ook is de woning uitgerust met een domotica systeem, zodat opdrachtgever waar ook ter wereld de verlichting en het klimaat kan bedienen.

Tevens heeft Joosteninterieur het aangrenzende terras zodanig aangepakt, dat dit een aanvullende factor is geworden op de inrichting. Middels goed uitgelichte beplanting en bomen, wordt het oog in de avond getriggerd door de prachtige skyline van Rotterdam.

Joosteninterieur heeft naast het ontwerp en de technische uitwerking ook de aanbesteding georganiseerd en de bouw uitvoerig begeleid, met als resultaat een zeer hoge kwaliteitsafwerking waarbij zelfs de kitranden worden gekeurd op correcte uitvoering.

Status: Naar grote tevredenheid opgeleverd in november 2014

Project: particulier
Oppervlakte: 120 m2 + 30 m2 buitenruimte

  • Penthouse Rotterdam centrum van Joosteninterieur

    Penthouse Rotterdam centrum

Admin-Area