Villa Bavel door Bongers Architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Bongers Architecten
Bongers Architecten

Bongers Architecten

Bongers Architecten
Bongers Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Villa Bavel

WONING BAVEL

Een uitdagend kavel zorgt voor een uniek huis. De ligging ten opzichten van de zon was niet ideaal. Door een zonnestudie te maken hebben wij met de vorm van de woning zoveel mogelijk licht in huis gehaald. Uiteindelijk is er een dubbele kap ontstaan in riet. In de woonkamer zijn aluminium kaders toegepast met een vide hierachter. het metselwerk wat hier wordt toegepast is van MBI Geostylistix. De gevels zijn gedeeltelijk gestuct. Binnen is er een ruimtelijk huis ontstaan waarbij er verschillende plekjes zijn om te relaxen.

  • Villa Bavel:  Huizen door Bongers Architecten, Landelijk

    Villa Bavel

  • Villa Bavel:  Huizen door Bongers Architecten, Landelijk

    Villa Bavel

  • Villa Bavel:  Huizen door Bongers Architecten, Landelijk

    Villa Bavel

  • Villa Bavel:  Huizen door Bongers Architecten, Landelijk

    Villa Bavel

  • Villa Bavel:  Keuken door Bongers Architecten, Landelijk

    Villa Bavel

  • Villa Bavel:  Woonkamer door Bongers Architecten, Landelijk

    Villa Bavel

  • Villa Bavel:  Woonkamer door Bongers Architecten, Landelijk

    Villa Bavel

Admin-Area