​PETROLEUMHAVEN KAVEL WONING | DEN HAAG 2018 door Studio Kustlijn Architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Studio Kustlijn Architecten
Studio Kustlijn Architecten

Studio Kustlijn Architecten

Studio Kustlijn Architecten
Studio Kustlijn Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

​PETROLEUMHAVEN KAVEL WONING | DEN HAAG 2018

Op de zelfbouw kavel locatie Petroleumhaven in het Haagse Laakkwartier gaan we een tussenwoning ontwerpen. Het wordt een gebied waar wonen, werken en ontspanning centraal staan. De woning die wij gaan ontwerpen ligt aan de kade en heeft een tuin op het westen. De woning krijgt 4 bouwlagen, waarbij de eerste verdieping 4 meter hoog zal zijn. De woning krijgt een industrieel karakter met hoge ramen, diepe negge’s en dubbele hoogte op de begane grond. De gevel bestaat uit een donkere baksteen met donkere voeg in combinatie met stalen profielen en grote raampartijen. De keuken krijgen een centrale plek in de woning. De ruimte staat in verbinding met de kade, zodat er op lekkere dagen de eetruimte eenvoudig doorgetrokken kan worden naar buiten. De keuken en woonkamer zijn boven elkaar gelegen en verbonden via een vide. De trap in de vide is de blikvanger van de twee ruimtes. Het wordt een duurzame woning met een EPC van 0,0. Dit betekend dat de woning minstens evenveel energie opwerkt als verbruikt. Daarnaast hanteren wij de Gemeenschappelijke praktijkrichtlijnen (GPR). GPR is een beoordelingsmethode voor duurzaam bouwen. De gemeente stimuleert duurzaam bouwen door bij een goede score korting op de bouwleges te verstrekken. Bij een score van 8,5 worden de leges met 100% teruggegeven. In november levert de gemeente de grond bouwrijp, naar verwachting start de bouw in januari.

Verwachte oplevering: november 2019

Afmetingen
9 × 14 × 6 m / 200 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Prijs
€500.000
  • ​PETROLEUMHAVEN KAVEL WONING | DEN HAAG 2018:  Passiefhuis door Studio Kustlijn Architecten , Modern Steen

    ​PETROLEUMHAVEN KAVEL WONING | DEN HAAG 2018

    Op de zelfbouw kavel locatie Petroleumhaven in het Haagse Laakkwartier gaan we een tussenwoning ontwerpen. Het wordt een gebied waar wonen, werken en ontspanning centraal staan. De woning die wij gaan ontwerpen ligt aan de kade en heeft een tuin op het westen. De woning krijgt 4 bouwlagen, waarbij de eerste verdieping 4 meter hoog zal zijn. De woning krijgt een industrieel karakter met hoge ramen, diepe negge’s en dubbele hoogte op de begane grond. De gevel bestaat uit een donkere baksteen met donkere voeg in combinatie met stalen profielen en grote raampartijen. De keuken krijgen een centrale plek in de woning. De ruimte staat in verbinding met de kade, zodat er op lekkere dagen de eetruimte eenvoudig doorgetrokken kan worden naar buiten. De keuken en woonkamer zijn boven elkaar gelegen en verbonden via een vide. De trap in de vide is de blikvanger van de twee ruimtes. Het wordt een duurzame woning met een EPC van 0,0. Dit betekend dat de woning minstens evenveel energie opwerkt als verbruikt. Daarnaast hanteren wij de Gemeenschappelijke praktijkrichtlijnen (GPR). GPR is een beoordelingsmethode voor duurzaam bouwen. De gemeente stimuleert duurzaam bouwen door bij een goede score korting op de bouwleges te verstrekken. Bij een score van 8,5 worden de leges met 100% teruggegeven. In november levert de gemeente de grond bouwrijp, naar verwachting start de bouw in januari.

  • ​PETROLEUMHAVEN KAVEL WONING | DEN HAAG 2018:  Rijtjeshuis door Studio Kustlijn Architecten , Modern Stenen

    ​PETROLEUMHAVEN KAVEL WONING | DEN HAAG 2018

    Op de zelfbouw kavel locatie Petroleumhaven in het Haagse Laakkwartier gaan we een tussenwoning ontwerpen. Het wordt een gebied waar wonen, werken en ontspanning centraal staan. De woning die wij gaan ontwerpen ligt aan de kade en heeft een tuin op het westen. De woning krijgt 4 bouwlagen, waarbij de eerste verdieping 4 meter hoog zal zijn. De woning krijgt een industrieel karakter met hoge ramen, diepe negge’s en dubbele hoogte op de begane grond. De gevel bestaat uit een donkere baksteen met donkere voeg in combinatie met stalen profielen en grote raampartijen. De keuken krijgen een centrale plek in de woning. De ruimte staat in verbinding met de kade, zodat er op lekkere dagen de eetruimte eenvoudig doorgetrokken kan worden naar buiten. De keuken en woonkamer zijn boven elkaar gelegen en verbonden via een vide. De trap in de vide is de blikvanger van de twee ruimtes. Het wordt een duurzame woning met een EPC van 0,0. Dit betekend dat de woning minstens evenveel energie opwerkt als verbruikt. Daarnaast hanteren wij de Gemeenschappelijke praktijkrichtlijnen (GPR). GPR is een beoordelingsmethode voor duurzaam bouwen. De gemeente stimuleert duurzaam bouwen door bij een goede score korting op de bouwleges te verstrekken. Bij een score van 8,5 worden de leges met 100% teruggegeven. In november levert de gemeente de grond bouwrijp, naar verwachting start de bouw in januari.

  • ​PETROLEUMHAVEN KAVEL WONING | DEN HAAG 2018:  Eetkamer door Studio Kustlijn Architecten , Modern IJzer / Staal

    ​PETROLEUMHAVEN KAVEL WONING | DEN HAAG 2018

    Op de zelfbouw kavel locatie Petroleumhaven in het Haagse Laakkwartier gaan we een tussenwoning ontwerpen. Het wordt een gebied waar wonen, werken en ontspanning centraal staan. De woning die wij gaan ontwerpen ligt aan de kade en heeft een tuin op het westen. De woning krijgt 4 bouwlagen, waarbij de eerste verdieping 4 meter hoog zal zijn. De woning krijgt een industrieel karakter met hoge ramen, diepe negge’s en dubbele hoogte op de begane grond. De gevel bestaat uit een donkere baksteen met donkere voeg in combinatie met stalen profielen en grote raampartijen. De keuken krijgen een centrale plek in de woning. De ruimte staat in verbinding met de kade, zodat er op lekkere dagen de eetruimte eenvoudig doorgetrokken kan worden naar buiten. De keuken en woonkamer zijn boven elkaar gelegen en verbonden via een vide. De trap in de vide is de blikvanger van de twee ruimtes. Het wordt een duurzame woning met een EPC van 0,0. Dit betekend dat de woning minstens evenveel energie opwerkt als verbruikt. Daarnaast hanteren wij de Gemeenschappelijke praktijkrichtlijnen (GPR). GPR is een beoordelingsmethode voor duurzaam bouwen. De gemeente stimuleert duurzaam bouwen door bij een goede score korting op de bouwleges te verstrekken. Bij een score van 8,5 worden de leges met 100% teruggegeven. In november levert de gemeente de grond bouwrijp, naar verwachting start de bouw in januari.

Admin-Area