​SCHAPENATJESDUIN KAVEL WONING | KIJKDUIN 2018 door Studio Kustlijn Architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Studio Kustlijn Architecten
Studio Kustlijn Architecten

Studio Kustlijn Architecten

Studio Kustlijn Architecten
Studio Kustlijn Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

​SCHAPENATJESDUIN KAVEL WONING | KIJKDUIN 2018

Op de zelfbouw kavel locatie Schapenatjesduin in Kijkduin zijn we samen met de troste eigenaar van het kavel hun woning aan het ontwerpen. De nieuwe wijk komt op de voormalige sportvelden van de Haagse Scheidsrechters Vereniging. Deze locatie ligt aan het Schapenatjesduin, tegenover de honkbalvelden en naast een van de ‘puinduinen’. Het gaat totaal om 55 kavels. De woning die wij gaan ontwerpen is een hoekwoning met tuin op het zuid-westen. De woning krijgt, mede bepaald door de regels uit het kavelpaspoort, 2 bouwlagen, en een kap. De woning krijgt een natuurlijk karakter met een open plattegrond. Verkeersruimte is in de woning is geminimaliseerd of heeft een dubbele functie. Zo functioneert de overloop op de eerste verdieping ook als TV kamer. De gevel bestaat uit een verduurzaamd shou sugi ban hout. Het hout wordt met een oude Japanse techniek gebrand en krijgt daardoor een uniek uiterlijk. De levensduur van het hout wordt door deze techniek verdubbelt. De keuken krijgt een centrale plek in de woning met uitzicht over het duinlandschap. De woonkamer en de overloop met TV kamer zijn boven elkaar gelegen en verbonden via een vide. De trap in de vide wordt de blikvanger van de twee ruimtes. De ambitie is om de woning een EPC van 0,0 te geven. Dit betekend dat de woning minstens zoveel energie opwekt als dat het verbruikt. Daarnaast hanteren wij de Gemeenschappelijke Praktijk Richtlijnen (GPR). GPR is een beoordelingsmethode voor duurzaam bouwen. De gemeente Den Haag stimuleert duurzaam bouwen door bij een goede score korting op de bouwleges te verstrekken. In november is de grond bouwrijp en kunnen we beginnen aan de realisatie.

Verwachte oplevering: oktober 2019

Afmetingen
11 × 9.5 × 6.3 m / 160 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Prijs
€400.000
  • ​SCHAPENATJESDUIN KAVEL WONING | KIJKDUIN 2018:  Eengezinswoning door Studio Kustlijn Architecten

    ​SCHAPENATJESDUIN KAVEL WONING | KIJKDUIN 2018

    Op de zelfbouw kavel locatie Schapenatjesduin in Kijkduin zijn we samen met de troste eigenaar van het kavel hun woning aan het ontwerpen. De nieuwe wijk komt op de voormalige sportvelden van de Haagse Scheidsrechters Vereniging. Deze locatie ligt aan het Schapenatjesduin, tegenover de honkbalvelden en naast een van de ‘puinduinen’. Het gaat totaal om 55 kavels. De woning die wij gaan ontwerpen is een hoekwoning met tuin op het zuid-westen. De woning krijgt, mede bepaald door de regels uit het kavelpaspoort, 2 bouwlagen, en een kap. De woning krijgt een natuurlijk karakter met een open plattegrond. Verkeersruimte is in de woning is geminimaliseerd of heeft een dubbele functie. Zo functioneert de overloop op de eerste verdieping ook als TV kamer. De gevel bestaat uit een verduurzaamd shou sugi ban hout. Het hout wordt met een oude Japanse techniek gebrand en krijgt daardoor een uniek uiterlijk. De levensduur van het hout wordt door deze techniek verdubbelt. De keuken krijgt een centrale plek in de woning met uitzicht over het duinlandschap. De woonkamer en de overloop met TV kamer zijn boven elkaar gelegen en verbonden via een vide. De trap in de vide wordt de blikvanger van de twee ruimtes. De ambitie is om de woning een EPC van 0,0 te geven. Dit betekend dat de woning minstens zoveel energie opwekt als dat het verbruikt. Daarnaast hanteren wij de Gemeenschappelijke Praktijk Richtlijnen (GPR). GPR is een beoordelingsmethode voor duurzaam bouwen. De gemeente Den Haag stimuleert duurzaam bouwen door bij een goede score korting op de bouwleges te verstrekken. In november is de grond bouwrijp en kunnen we beginnen aan de realisatie.

    Verwachte oplevering: oktober 2019

  • ​SCHAPENATJESDUIN KAVEL WONING | KIJKDUIN 2018:  Eengezinswoning door Studio Kustlijn Architecten

    ​SCHAPENATJESDUIN KAVEL WONING | KIJKDUIN 2018

    Op de zelfbouw kavel locatie Schapenatjesduin in Kijkduin zijn we samen met de troste eigenaar van het kavel hun woning aan het ontwerpen. De nieuwe wijk komt op de voormalige sportvelden van de Haagse Scheidsrechters Vereniging. Deze locatie ligt aan het Schapenatjesduin, tegenover de honkbalvelden en naast een van de ‘puinduinen’. Het gaat totaal om 55 kavels. De woning die wij gaan ontwerpen is een hoekwoning met tuin op het zuid-westen. De woning krijgt, mede bepaald door de regels uit het kavelpaspoort, 2 bouwlagen, en een kap. De woning krijgt een natuurlijk karakter met een open plattegrond. Verkeersruimte is in de woning is geminimaliseerd of heeft een dubbele functie. Zo functioneert de overloop op de eerste verdieping ook als TV kamer. De gevel bestaat uit een verduurzaamd shou sugi ban hout. Het hout wordt met een oude Japanse techniek gebrand en krijgt daardoor een uniek uiterlijk. De levensduur van het hout wordt door deze techniek verdubbelt. De keuken krijgt een centrale plek in de woning met uitzicht over het duinlandschap. De woonkamer en de overloop met TV kamer zijn boven elkaar gelegen en verbonden via een vide. De trap in de vide wordt de blikvanger van de twee ruimtes. De ambitie is om de woning een EPC van 0,0 te geven. Dit betekend dat de woning minstens zoveel energie opwekt als dat het verbruikt. Daarnaast hanteren wij de Gemeenschappelijke Praktijk Richtlijnen (GPR). GPR is een beoordelingsmethode voor duurzaam bouwen. De gemeente Den Haag stimuleert duurzaam bouwen door bij een goede score korting op de bouwleges te verstrekken. In november is de grond bouwrijp en kunnen we beginnen aan de realisatie.

    Verwachte oplevering: oktober 2019

Admin-Area