Moderne nieuwbouw woning door Hoogsteder architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Hoogsteder architecten
Hoogsteder architecten
Hoogsteder architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Moderne nieuwbouw woning

De nieuwe woning vormt het decor achter het bestaande gemeentelijk monument, ‘t Tolhuis. Hierdoor springt het ‘t Tolhuis er nog beter uit. De nieuwe woning is voorzien van alle gemakken van een nieuwbouw woning. Het resultaat is een sober ontworpen woning met respect voor het bestaande Tolhuis.

Qua materialisatie ontstaat er een contrast met het bestaande ‘n Tol. De gevels zijn van zwarte planken. Daarnaast is het dak bedekt met een vlakke dakpan. Hierin zijn ook de zonnepanelen verwerkt.

De woning stelt zich ingetogen op aan de straatzijde en ter plekke van de voordeur. Aan de tuinzijde opent de woning zich. Hierdoor ontstaat er een lichte woning met veel glas op het zuiden en westen. De veranda aan de woning is modern industrieel vormgegeven met stalen kolommen en passende hout haard.  

Locatie
Raalte
 • Moderne nieuwbouw woning: modern door Hoogsteder architecten, Modern

  Moderne nieuwbouw woning

 • Moderne nieuwbouw woning Moderne muren & vloeren van Hoogsteder architecten Modern Hout Hout

  Moderne nieuwbouw woning

 • Moderne nieuwbouw woning van Hoogsteder architecten Modern Hout Hout

  Moderne nieuwbouw woning

 • Moderne nieuwbouw woning: modern door Hoogsteder architecten, Modern

  Moderne nieuwbouw woning

Admin-Area