Project inrichting BT, Hasselt | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
De Heeren
De Heeren
De Heeren
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Project inrichting BT, Hasselt

Een volledige aankleding voor een geweldige dame. In de leefruimte is het behang van Flamant dat we horizontaal plaatste ipv verticaal vooral de eye catcher, de lijm die alles samenbrengt. Verder is alles licht en luchtig gehouden met veel vrijheid aan de klant om eigen toetsen toe te brengen. De slaapkamer is dan het tegenovergestelde; rijk, sensueel,… zelfs sexy!!

 • Bestaande eetkamer aangepast Eclectische eetkamers van De Heeren Eclectisch

  Bestaande eetkamer aangepast

  De bestaande tafel en kast hebben we ge-updat door de rug van de kast wit te schilderen en de tafel te verrijken met stoelen in beige en turquoise. Het grote raam naar het terras heeft een prachtig licht (en niet zicht) doorlatend gordijn in stof Shari van Creation Baumann!

 • Zetel Marie's Corner Eclectische woonkamers van De Heeren Eclectisch

  Zetel Marie's Corner

  Een sober zetel met een paar kleur accenten geeft altijd goed. En wil je een ander look kan je de kussen vervangen en klaar!!

 • Zithoek met Hollywood invloed Eclectische woonkamers van De Heeren Eclectisch

  Zithoek met Hollywood invloed

  Een appartement van een Super vrouwelijk dame is pas af als er een beetje Marilyn Monroe in zit! De kaders met de chrome frame geeft een super accent!

 • Slaapkamer met uitstraling Eclectische slaapkamers van De Heeren Eclectisch

  Slaapkamer met uitstraling

  Een slaapkamer met een accent muur in behang van Sahco Hesslein. Daarvoior het bedhoofd gemaakt van een antiek 'kermisbord'. Fantastisch!!

 • Slaapkamer tienerdochter van De Heeren Eclectisch

  Slaapkamer tienerdochter

  Sober en eenvoudig, met een accentmuur om U tegen te zeggen! En een zeer toffe licht armatuur van Plumen!

Admin-Area