Eentreehallen door studioMERZ | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
studioMERZ
studioMERZ

studioMERZ

studioMERZ
studioMERZ
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Eentreehallen

studioMERZ ontwierp en begeleide de renovatie van twee entreehallen van een appartementencomplex. Het concept is Open Huis, de entreehal als woonkamer van alle bewoners.

De materialen en verlichting zijn naar een hoger niveau gebracht waardoor de ruimtes een luxere en warme uitstraling hebben. Een plaats waar je thuis wilt komen. De eerste entree heeft een grote leestafel en een bibliotheek waar bewoners boeken met elkaar delen. De kleinere tweede entree heeft een zitje bij het raam en de planten. Door consequent gebruik van eenvoudige maar duurzame materialen en slimme details is het project binnen budget gerealiseerd ondanks het hoge afwerkingsniveau.

  • Entree:  Gang en hal door studioMERZ, Modern

    Entree

  • Vernieuwde handleuning:  Gang en hal door studioMERZ, Modern

    Vernieuwde handleuning

  • Leeshoek met boekenkasten:  Gang en hal door studioMERZ, Modern

    Leeshoek met boekenkasten

    Op maat gemaakte leestafel en boekenkasten. Wand- en vloertegels: Mosa Terre Maestricht 600x300

  • Boekenkast en plantenbakken:  Gang en hal door studioMERZ, Modern

    Boekenkast en plantenbakken

  • Zitje :  Gang en hal door studioMERZ, Modern

    Zitje

  • Hoekdetail multiplex en eiken:  Gang en hal door studioMERZ, Modern

    Hoekdetail multiplex en eiken

  • Plantenbakken met groene planten:  Gang en hal door studioMERZ, Modern

    Plantenbakken met groene planten

Admin-Area