Monstera Magnifica & Monstera Fugiens door Tim van de Weerd | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Tim van de Weerd
Tim van de Weerd
Tim van de Weerd
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Monstera Magnifica & Monstera Fugiens

De Monstera Magnifica en Monstera Fugiens zijn twee bijzondere plantenpotten die nieuw leven blazen in elke kamer en kamerplant. De Monstera Magnifica is de hoge, verheven uitvoering van dit speelse ontwerp, de Monstera Fugiens toont de kamerplant als weglopend object in de ruimte. Het ontwerp toont een boeiende spanning tussen stilstand en beweging en tussen het organische en het industriële.

De fragiel ogende poten van de Monstera zijn gemaakt van stalen staven. Deze zijn met de hand verbogen tot de ‘wortels’ van de plant en bedekt met epoxy klei. Deze industriële, chemische klei hardt zichzelf uit. Grote oneffenheden worden geplamuurd, geschuurd en uiteindelijk wordt alles bedekt onder een dikke laag hoogglans lak.

De Monstera Magnifica en Monstera Fugiens zijn in het Design Perron geëxposeerd tijdens de Dutch Design Week 2014. Dit is het grootste designevenement van Noord-Europa en wordt geroemd om de selectie van hoogstaand design en talentvolle ontwerpers.

Ook de Monstera Magnifica en/of Monstera Fugiens in huis? Neem contact op voor de mogelijkheden:

06 49386282 | info@timvandeweerd.nl

Admin-Area