Aanbouw Sittard-Geleen. door SeC architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
SeC architecten
SeC architecten
SeC architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Aanbouw Sittard-Geleen.

Voor deze jaren 30-woning in Sittard-Geleen zijn we gevraagd een ontwerp te maken voor een uitbreiding op de begane grond incl. de aanpassing van het bestaande interieur. Zo wordt er een nieuwe badkamer toegevoegd op de verdieping, en worden de bestaande keuken, bijkeuken en eetkamer samengevoegd tot één royale keuken.
Kenmerkend voor deze uitbreiding is dat er is gekozen om stalen kozijnen te gebruiken; dit zijn heel slanke profielen, welke wel voldoen aan de huidige eisen wat betreft isolatie.

  • Aanbouw Sittard-Geleen. van SeC architecten

    Aanbouw Sittard-Geleen.

  • Aanbouw Sittard-Geleen. van SeC architecten

    Aanbouw Sittard-Geleen.

  • Aanbouw Sittard-Geleen. Minimalistische eetkamers van SeC architecten Minimalistisch

    Aanbouw Sittard-Geleen.

Admin-Area