Verbouwing kerkje door SeC architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
SeC architecten
SeC architecten
SeC architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouwing kerkje

Dit kerkje, een rijksmonument dat tegenwoordig in particuliere handen is, wilden de opdrachtgevers gaan gebruiken als een multifunctionele bijeenkomstruimte. Waar voorheen alleen maar protestantse erediensten werden gehouden, kan men er nu terecht voor recepties, exposities, evenementen, workshops, bedrijfspresentaties, trouwfeesten, besloten uitvaart etc. Om dit kerkje hiervoor geschikt te maken waren een aantal ingrepen nodig. Zo werden o.a. een heren en damestoilet voorzien en een keuken met alle nodige apparatuur. De meest ingrijpende ingreep was het maken van extra in/uitgang aan de zijkant van de kerk. Deze extra ingang is enerzijds een noodzakelijke ingreep i.vm. de extra [nood-] uitgang die daardoor wordt gemaakt, maar anderzijds geeft dit ook een extra kwaliteit aan het gebouw doordat het nieuwe terras naast het kerkje zo een veel betere, makkelijke verbinding krijgt met de binnenruimte. Ook zorgt deze extra ingang ervoor dat mindervalide personen nu toegang tot het kerkje hebben, hetgeen voorheen onmogelijk was.

  • Verbouwing kerkje van SeC architecten

    Verbouwing kerkje

  • Verbouwing kerkje Moderne huizen van SeC architecten Modern

    Verbouwing kerkje

  • Verbouwing kerkje Rustieke woonkamers van SeC architecten Rustiek & Brocante

    Verbouwing kerkje

Admin-Area