Aanbouw woonhuis Geverik door SeC architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
SeC architecten
SeC architecten
SeC architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Aanbouw woonhuis Geverik

De opdracht omvat het maken van een tuinkamer met overdekt terras. De bestaande toestand laat duidelijk twee losstaande gebouwen zien waarbij met name de berging het beeld vanuit de tuin bepaald. Het nieuwbouwvolume vormt de schakel tussen de woning en de berging. Door het nieuwe deel te integreren met de bestaande berging ontstaat er een samenhangend beeld. Dit beeld wordt ondersteund door de garage dezelfde materialisering te geven als de nieuwbouw en het grote horizontale raam in de achtergevel van het bestaande volume.

  • Aanbouw woonhuis Geverik van SeC architecten

    Aanbouw woonhuis Geverik

  • Aanbouw woonhuis Geverik van SeC architecten

    Aanbouw woonhuis Geverik

Admin-Area