Interieur verbouwing Beek door SeC architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
SeC architecten
SeC architecten
SeC architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Interieur verbouwing Beek

Bij dit ontwerp is een bestaande ruimte welke alleen gebruikt werd als opslagruimte verbouwd tot een grote, lichte woonkamer.

Door enkele wanden open te breken zijn er nu 3 in elkaar overvloeiende ruimtes ontstaan welke alle 3 hun eigen specifieke eigenschappen hebben; de tv-kamer heeft een laag plafond en een intieme sfeer, de zitkamer heeft een fantastisch uitzicht op de tuin en de woonkamer is statig hoog, met enorm veel licht van zowel voor-, achterzijde en een vide met groot dakraam.

In de grote, nieuwe woonkamer is een extra verdieping toegevoegd. Hierdoor krijgt de nieuwe woonkamer een acceptabele hoogte wat betreft plafond en op deze manier kan er een ruime badkamer en inloopkast op de verdieping worden voorzien, grenzend aan de nieuwe masterbedroom. Het geheel is met respect voor bestaande authentieke onderdelen aangepakt; de fraaie bakstenen boog vormt in de nieuwe toestand een mooie referentie aan de vroegere functie van deze ruimte.

  • Interieur verbouwing Beek van SeC architecten

    Interieur verbouwing Beek

  • Interieur verbouwing Beek van SeC architecten

    Interieur verbouwing Beek

  • Interieur verbouwing Beek van SeC architecten

    Interieur verbouwing Beek

Admin-Area