Woonhuis Lanaken door SeC architecten | homify
SeC architecten

SeC architecten

SeC architecten
SeC architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis Lanaken

Er is gestreefd om een zo groot mogelijke privacy te laten ontstaan, zonder dat het contact met de straat verloren gaat. Dit is vormgegeven door naar de straat lage raampartijen toe te passen waardoor alleen uitzicht is als je staat, of juist als je zit. Het tuincontact is juist geoptimaliseerd door grote verdiepingshoge puien welke voor een groot deel openschuiven. De leefruimte op de begane grond wordt gekenmerkt door een grote ruimte waarin door niveau- en hoogteverschillen verschillende sferen ontstaan. In de doorsnede wordt zichtbaar hoe de ruimten in elkaar overvloeien tot zelfs de studieruimte op de verdieping. Op de verdieping speelt hetzelfde spel van privacy en contact met de omgeving, vormgegeven door het terras en de lange gesloten voorgevel. In de kelder is ruimte voor een dubbele garage, installaties en een zwembad met bijbehorende sauna en kleedruimte. Door het maaiveld vanuit de belending te laten dalen krijgt het zwembad daglicht. De ruime trap aan het terras geeft een directe koppeling met de tuin.

  • Woonhuis Lanaken:   door SeC architecten

    Woonhuis Lanaken

  • Woonhuis Lanaken:   door SeC architecten

    Woonhuis Lanaken

Admin-Area