SeC architecten

SeC architecten

SeC architecten
SeC architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis Landgraaf

Aan de basis van dit ontwerp ligt de eis van de privacy. Dit heeft geleidt tot een spannende plattegrond; aan de tuinzijde wordt gewoond en gekookt.  Aan de straatzijde van de woning bevinden zich het kantoor, de badkamer en een kinderslaapkamer. Aan de straatzijde heeft deze woning dan ook een strak, bijna saai, introvert karakter. Terwijl juist aan de tuinzijde het gebouw zich bijna helemaal openstelt voor het uitzicht naar de tuin. Door het toepassen van grote,verdiepingshoge puien, die volledig weg kunnen schuiven, ontstaat er een 'binnen = buiten' en 'buiten = binnen' situatie. De tuin loopt als-het-ware door in de keuken en woonkamer en vise-versa. Op de verdieping hebben zowel de ouderslaapkamer als een van de kinderslaapkamers een fraai balkon cq. loggia. De indeling van de plattegrond is helder en bedoelt vooral praktisch en functioneel te zijn. De oppervlaktes van alle ruimtes zijn groter dan mennormaal in woonhuizen aantreft, de verdiepingshoogte speelt hierop in, met bijna 3 meter.Het gehele woonhuis is onderkeldert, hier bevindt zich ook de opstalplaats van de auto’s en de technische ruimte,  de kelder is toegankelijk via de hellingbaan die naast het huis ligt.

  • Woonhuis Landgraaf: moderne Huizen door SeC architecten

    Woonhuis Landgraaf

  • Woonhuis Landgraaf: moderne Huizen door SeC architecten

    Woonhuis Landgraaf

  • Woonhuis Landgraaf:  Gang en hal door SeC architecten

    Woonhuis Landgraaf

  • Woonhuis Landgraaf:  Gang en hal door SeC architecten

    Woonhuis Landgraaf

  • Woonhuis Landgraaf:   door SeC architecten

    Woonhuis Landgraaf

Admin-Area