Duurzame houten villa Amsterdam-Noord door Puurbouwen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Puurbouwen
Puurbouwen
Puurbouwen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Duurzame houten villa Amsterdam-Noord

Met een schets en een heel duidelijke visie kwam de opdrachtgever naar ons toe. Het moest een duurzaam houten woonhuis worden. Op een mooie plek in Amsterdam noord, aan de Noorder IJdijk had ze een kavel weten te bemachtigen voor haar gezin. Een droomlocatie voor eenieder die landelijk wil wonen, maar de stad nog niet achter zich wil laten.

Of we haar ideeën om konden zetten naar goede bouwkundig tekeningen. Het ontwerp was zo vriendelijk dat wij geen moment aarzelden. Samen hebben we het ontwerpproces verder uitgedacht. Dat bleek nog niet zo simpel, een eigen huis bouw je ten slot maar 1x in je leven (hoogst waarschijnlijk), dus elke beslissing werd goed afgewogen. Maar na flink wat maanden schaven en bijstellen was het ontwerp klaar. Het huis krijgt een mansarde kap van zwart houten delen, die doorlopen in de gevel. Doordat de zijgevels ook van zwart houten delen zijn opgetrokken krijgt het een stoere uitstraling met een knipoog naar een schuur. De kopgevel wordt van accoya hout en met behulp van een lamellen structuur kan er met het licht binnen gespeeld worden. De constructie bouwen we ook van hout met de balken en spanten in het zicht. De isolatie zal van een duurzaam materiaal zijn, een homatherm of een vlas, of een cellulose. Voor een prettig binnenklimaat, voeren we de constructie dampopen uit en passen we aan de binnenzijde leemstuk toe.

Afmetingen
14 × 8 × 7 m (Lengte, Hoogte, Breedte)
Prijs
€500.000
 • Duurzame houten villa Amsterdam-Noord Moderne huizen van Puurbouwen Modern

  Duurzame houten villa Amsterdam-Noord

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Alles wat je altijd al wilde weten over je dak isoleren

  Duurzame houten schuurwoning

Admin-Area