Casa del Habano Conservatorium Hotel Amsterdam door Axel Grothausen BNI | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Axel Grothausen BNI
Axel Grothausen BNI
Axel Grothausen BNI
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Casa del Habano Conservatorium Hotel Amsterdam

Casa del Habano van Amsterdam

Een luxe en tegelijk toegankelijke ‘humidor’ in het hart van het stijlvolle vijfster­ren Conservatorium Hotel aan de Van Baerlestraat. Een Casa del Habano, de naam zegt het al, stelt de handgemaakte Cubaanse sigaar centraal en is een droom voor iedere liefhebber van een goede Cohiba, Montecristo, Romeo y Julieta, of een van de vele andere Cubaanse topmerken. Architect Maurice en Axel Grothausen BNA BNI tekende in Amsterdam voor het interieur met veel glas, staal en hout.

Na een prettige samenwerking aan barrestaurant te Ouderkerk aan de Amstel is gebleken dat Maurice en Axel Grothausen en VEDD Architecten elkaar op een goede en slimme manier kunnen aanvullen. Vandaar dat VEDD Architecten nu in de tweede lijn meewerkt aan een aantal projecten van Maurice en Axel Grothausen ; de verbouwing van een kantoorpand in Amsterdam Zuid, studie naar de mogelijkheden shortstay van een rijksmonument te Laren en recentelijk de opgeleverde sigarenwinkel Casa del Habano in het prestigieuze Conservatorium hotel.

 • Balie : modern door Axel Grothausen BNI , Modern

  Balie

 • Sigarenkast : modern door Axel Grothausen BNI , Modern

  Sigarenkast

 • Vleugel : modern door Axel Grothausen BNI , Modern

  Vleugel

 • Gangzone : modern door Axel Grothausen BNI , Modern

  Gangzone

 • Van Baerlestraat : modern door Axel Grothausen BNI , Modern

  Van Baerlestraat

Admin-Area