Mission Statement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Kevin Veenhuizen Architects
Kevin Veenhuizen Architects
Kevin Veenhuizen Architects
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Mission Statement

Door de uitputting van natuurlijke hulpbronnen staat onze leefomgeving onder druk. Kevin Veenhuizen Architects wil samen met zijn opdrachtgevers een positieve bijdrage leveren om dit urgente probleem aan te pakken. Wij hebben een werkwijze ontwikkeld waarbij duurzame technieken op slimme wijze onderdeel worden van een inspirerend ontwerp.

Wij ontwerpen voor mensen, families, kinderen, vrienden en huisdieren. Altijd stellen wij hun wensen centraal. Daarnaast biedt elke locatie unieke kansen. Daarom krijg je bij ons geen dertien in een dozijn ontwerp, maar een specifiek ontwerp naar jouw wensen en onze inzichten. Met onze ontwerpmethode sluiten we de kringlopen van het gebouw, van de materialen en de energiesystemen. Zo bouwen we jouw droomhuis écht duurzaam.

  • Mission Statement van Kevin Veenhuizen Architects

    Mission Statement

Admin-Area