S.HOUSE door PLEKvoor | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
PLEKvoor
PLEKvoor
PLEKvoor
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

S.HOUSE

CONTACT

S.HOUSE Met de look & feel van de iPhone in ons achterhoofd heeft PLEKvoor in 2016 S.HOUSE ontwikkeld. Stoer, sexy, speels, sophisticated, S.HOUSE. Door het briljante design van MVSA Architects hebben we een verfrissend high-end product voor de recreatiemarkt ontworpen S.HOUSE is een industrieel geproduceerd product met een intelligent systeem als basis. Aparte modules worden op locatie aan elkaar gekoppeld en hebben een geïntegreerde kabelboom; plug & play. Vormgegeven met moderne materialen is dit echt een state-of-the-art product. Er wordt gebruik gemaakt van een innovatief installatieconcept met, indien gewenst een off-the-grid, centraal accuhuis. S.HOUSE heeft een basismodel in een L- vorm en heeft twee extra modellen ontworpen met extra modules eraan vastgeklikt. Alle drie met een slimme, compacte plattegrond. L vorm van 45m² voor 2-4 personen U vorm van 58m² voor 4 personen. De eindafwerking is aan te passen naar eigen smaak, maar is altijd vernieuwend en onderscheidend.

 • S.HOUSE van PLEKvoor Modern

  S.HOUSE

 • S.HOUSE van PLEKvoor Modern

  S.HOUSE

 • S.HOUSE van PLEKvoor Modern

  S.HOUSE

 • S.HOUSE van PLEKvoor Modern

  S.HOUSE

Admin-Area