Van Stolp naar Loft door Dineke Dijk Architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Dineke Dijk Architecten
Dineke Dijk Architecten
Dineke Dijk Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Van Stolp naar Loft

De stolpboerderij uit 1930 is verbouwd tot een grote open loft. Het originele vierkant en de kapconstructie van de stolp zijn in het zicht gebracht door de enorme vide boven de keuken en eetkamer. De keuken is in het midden van het vierkant geplaatst, de vroegere hooiopslag. De voormalige schuurdeuren zijn nu de hoofdentree van het huis. Prachtige grote schuurdeuren van verduurzaamd hout geven toegang tot de entreehal. Vanuit de entree kom je in de inmense woonkamer, met open keuken. De eet en zitkamer zijn van elkaar gescheiden door een openhaard. De zitkamer is intiem onder het plafond. Hierboven bevindt zich de fitness ruimte met uitzicht naar de vide en de tuin. Aan de noordzijde zijn grote langwerpige dakramen geplaatst tussen de originele balkconstructie van het dak. De achter en westzijde zijn voorzien van glazen schuifdeuren die indien gewenst helemaal geopend kunnen worden.

Locatie
Ursem
 • Van Stolp naar Loft Landelijke woonkamers van Dineke Dijk Architecten Landelijk

  Van Stolp naar Loft

 • Van Stolp naar Loft Landelijke huizen van Dineke Dijk Architecten Landelijk

  Van Stolp naar Loft

 • Van Stolp naar Loft Landelijke muren & vloeren van Dineke Dijk Architecten Landelijk

  Van Stolp naar Loft

 • Van Stolp naar Loft Landelijke muren & vloeren van Dineke Dijk Architecten Landelijk

  Van Stolp naar Loft

Admin-Area