villa Lelystad door STAAG architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
STAAG architecten
STAAG architecten
STAAG architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

villa Lelystad

Aan de rand van Lelystad ligt de Groene Velden, een woongebied met ruime kavels en een landelijk karakter. Onze opdrachtgevers hebben een riant hoekkavel bemachtigd, grenzend aan een schitterende groenstrook. Aan de noordzijde bevinden zich een voetpad en doorgaande vaart met daarachter uitgestrekte landbouwakkers.

Vanwege de beperkte mobiliteit van onze opdrachtgever, is gelijkvloers wonen een must. Er is gekozen voor een lineaire organisatie met een heldere circulatie. De gang aan de noordzijde biedt toegang tot alle ruimtes in de villa. In het midden van de woning is een ruime leefkeuken gecreëerd waaraan alle verblijffuncties zijn geclusterd, looplijnen blijven hierdoor beperkt.

De noordgevel bestaat uit een lange bakstenen wand die de weidsheid van het landschap accentueerd. Deze gevel is gesloten van karakter en dient als privacy-scherm voor het naastgelegen voetpad. De zuidgevel heeft veel ramen en is juist open van karakter. De grote ramen zorgen voor veel daglicht in de woonvertrekken en geven het buitenleven-gevoel. De houten volumes bevatten prive functies zoals de slaapvertrekken, badkamer en de bijkeuken. Het geheel wordt afgedekt met een slank dak met ruime overstekken die de zomerzon buiten houdt.

Locatie
Lelystad
 • tuingevel van STAAG architecten Landelijk Glas

  tuingevel

 • boskamer van STAAG architecten Landelijk Glas

  boskamer

 • uitzicht tuinkamer Landelijke eetkamers van STAAG architecten Landelijk Hout Hout

  uitzicht tuinkamer

 • doorkijk naar groen Landelijke gangen, hallen & trappenhuizen van STAAG architecten Landelijk Glas

  doorkijk naar groen

Admin-Area