kloeke woning door AVEM Architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
AVEM Architecten
AVEM Architecten
AVEM Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

kloeke woning

De woning bestaat uit één bouwlaag met een kenmerkende mansardekap. Op deze wijze wordt de nieuwe woning op vanzelfsprekende wijze in de oude lintbebouwing opgenomen.

In het ontwerp is uitgegaan van een simpele hoofdvorm van de woningen. De gevels en met name de zijgevel kenmerkt zich door een markante vormgeving. Dit komt onder andere door de kenmerkende schoorstenen. De entree van de woning wordt omlijst door kunststeen. Hierin zijn ook het huisnummer en de verlichting als ornamenten opgenomen. De woning is opgetrokken uit een donker roodbruine handvormsteen. Door deze in de plint en aan de straatgevel deels terug te leggen, ontstaat op fijnzinnige wijze een verbijzondering van het metselwerk. De oud Hollandse dakpannen worden deels doorgetrokken in de zijgevel. De vriendelijk ogende dakkapelletjes in de hoge goot maken het gewenste jaren dertig beeld compleet. Aan de achterzijde beschikt de woning over een overdekt terras met een ruime tuin op het zuidwesten. Op de beganegrond is de keuken aan de straat gelegen en de woonkamer gericht op de tuin. Op de eerste verdieping beschikt de woning over 5 slaapkamers en op de tweede verdieping is een ruime zolderruimte aanwezig.

  • voorgevel van AVEM Architecten Landelijk Steen

    voorgevel

  • straatbeeld Landelijke huizen van AVEM Architecten Landelijk

    straatbeeld

  • entree van AVEM Architecten Landelijk

    entree

Admin-Area