Kuiperij, Wageningen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Architectenbureau Prent BV
Architectenbureau Prent BV
Architectenbureau Prent BV
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Kuiperij, Wageningen

De kuiperij staat op het voormalige fabrieksterrein van de ‘Export Mouterij Nederland’ in Wageningen als markant gebouw in zijn omgeving. Het gebouw is na een ingrijpende transformatie geschikt gemaakt voor bewoning en kantoor. De oorspronkelijke monumentale voorgevel is volledig gerestaureerd en gereconstrueerd, maar de achtergevel waar ooit een fabriekshal tegenaan heeft gestaan, heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Nieuwe gevelopeningen zijn als 'doosjes' met houten kaders aan de gevel toegevoegd en oude gevelopeningen zijn herkenbaar kozijnloos terugliggend uitgevoerd.

Admin-Area