New German Art door New German Art | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
New German Art
New German Art
New German Art
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

New German Art

New German Art is een online galerie voor hedendaagse Duitse kunst. We vertegenwoordigen twintig toonaangevende Duitse beeldhouwers en schilders die voornamelijk werken in de abstracte traditie.

Afmetingen
150 × 150 m (Lengte, Breedte)
Prijs
€3.000
 • Wenn der Himmel leuchtet: modern door New German Art, Modern

  Wenn der Himmel leuchtet

  Acryl en schellak op doek, 100 x 120 cm

  2010

  Dörte Lützel-Walz weet als geen ander hoe vloeibare verf zich gedraagt. Ze beïnvloedt bewust de richting en lengte van de verfstroom. Met haar schilderijen verbeeldt ze wat de natuur gevoelsmatig bij haar oproept.

 • ohne Tiel: modern door New German Art, Modern

  ohne Tiel

  Acryl op doek, 80 x 60 cm

  Christine Sophie Bloess ziet haar schilderijen als ruimtes waarin de werking van kleur wordt onderzocht. Inspiratiebron is niet de zichtbare wereld om ons heen, maar stemmingen en subjectieve herinneringen.

 • Blue Piece: modern door New German Art, Modern

  Blue Piece

  Acryl op doek, 140 x 100 cm

  2011

  Eva Erbacher interesseert zich voor de zwevende toestand van verfvlekken en – vormen. Vaak brengt ze veertig tot vijftig lagen over elkaar aan. Toch behoudt haar werk luchtigheid en transparantie. De vormen ontstaan organisch, de ene kleur nodigt de andere uit, totdat het beeld zweeft.

 • Hermes: modern door New German Art, Modern Marmer

  Hermes

  Bardiglio marmer, 48 x 19 x 20 cm

  2003Griekse mythologie komt vaker terug in het werk van Jo Kley. Hermes, de zoon van oppergod Zeus en bode van de goden, is hier afgebeeld als een geabstraheerd knooppunt tussen goden en mensen. Het werk behoort tot de reeks ‘twisted forms’ waarin de kunstenaar beweging en energie verbeeldt in het harde marmer. Naast Hermes bieden wij in deze serie ook Poseidon aan.

 • Jung schön erfolgreich angepasst !! 11: modern door New German Art, Modern

  Jung schön erfolgreich angepasst !! 11

  Acryl, krijt en lakstift op doek, 100 x 80

  2012

  Het werk van Ingeborg Rauss kan worden begrepen als een zoektocht naar internationaal begrijpelijke pictogrammen. De sjabloonmatige figuren worden ingekaderd door strenge rasters in scherpe kleurcontrasten.

Admin-Area